Soovimatud kirjad saavad tõlgitud ka teistesse keeltesse

Olen seisukohal, et minu postkasti soovimatute kirjadega risustavad firmad võivad tegeleda mitte ainult eesti keelsetele tarbijatele, vaid müüa oma kaupu ja teenuseid ka mõnes teises keeles. Sellest tulenevalt otsustasin alustada spam kirjade automaatset tõlkimist ka teistesse keeltesse, et neid keeli kasutavad võimalikud ostjad oleksid teavitatud mõnede Eesti firmade eetika puudumisest.

Esialgu tulevad tõlked inglise ja vene keelde. Veebruaris 2010. aga on kavas lisada saksa, prantsuse, soome, rootsi, läti ja leedu keel.

Lisaks paigaldatud e-maili robotite vastane süsteem, mis teeb kõik aadressid neile raskesti leitavaks. Märgi ät asemel kasutatakse . ja samuti ka domeeni ees olev punkt eraldatakse tühikutega mõlemalt poolt. Sellisel juhul jäävad spam kirjade saatjad vähemalt ise andmeid korjavate robotite eest peidetuks.