1,5 miljoniga VISA kaart Dubai pangast

Saatke oma foto, elukoha aadress, telefon ja isikuandmed @gmail.com aadressile lootes saada VISA kaart Dubai pangast 1,5 miljoni dollariga. Siis makske petistele.

.

Received: from sonic.gate.mail.ne1.yahoo.com by sonic313.consmr.mail.bf2.yahoo.com with
From: post mail03 <postmail03@yahoo.com>
.
LUGUPEETUD FONDI E-POSTI OMANIK / SAAJA!

Olen pr Kristalina Georgieva, praegune tegevdirektor ja Rahvusvahelise Valuutafondi president.

Tegelikult oleme läbi vaadanud kõik takistused ja probleemid, mis on seotud teie mittetäieliku tehinguga ja teie suutmatusega täita ülaltoodud ülekandevõimalustega teie vastu esitatud ülekandetasusid. Külastage meie kodulehte kinnituse saamiseks 38 ° 53′56 ″ N 77 ° 2 ′ 39 ″ W

Meie, direktorite nõukogu, Maailmapank ja Rahvusvaheline Valuutafond (IMF) Washington, D.C., koostöös USA rahandusministeeriumi ja mõnede teiste asjakohaste teadusagentuuridega siin Ameerika Ühendriikides. Ta on tellinud meie välismaksete ülekandmise üksuselt, AÜE Dubai kommertspangalt, et väljastaksite teile VISA kaardi, millelt võetakse teie 1 500 000,00 dollarist fondi, et see ka edaspidi välja võtta.

Uurimise käigus avastasime jahmunult, et korrumpeerunud pangaametnikud on teie makse asjatult edasi lükanud, üritades teie raha teie erakontodele suunata.

Ja täna teatame teile, et teie fond on akrediteeritud VISA kaardile DUBAI KOMMERTSPANK (CBD) ja see on ka valmis ülekandmiseks. Võtke nüüd ühendust AÜE kommertsdirektoriga.

nimi on DR. SOUHAYEL TAYEB, e-post: (commercialbankofdubaioffice@gmail.com)

Saada oma akrediteeritud VISA ATM-kaardi edastamiseks järgmine teave.

Teie täisnimi ========================

Teie päritoluriik =================

Teie kodune aadress =================

E-posti aadress ===================

Teie telefoninumber =============

Passipilt ==============

Teie vanus =================

Teie amet =========

 

Siiralt

Proua Kristalina Georgieva

.

Kui olete need andmed @gmail.com aadressile saatnud, siis hakatakse küsima teilt ettemaksu erinevatel põhjustel(kaardi vormistamise kulud) ja seda raha te tagasi ei saa. Ükskõik kui palju juurde maksate, siis lubatud raha ja arvet Dubai pangas ei ole olemas. Saatja oli tasuta @yahoo.com aadress ja vastust sooviti tasuta @gmail.com aadressile. Küll võite oma andmete ärakasutamisega veel muresid juurde saada.

Leave a Comment