Osale rahapesus, kuid ennem maksa petistele

Kirja saatja kutsub “tohutut raha liigutama” aga ennem hakkab küsima ettemaksuna raha. Tegemist on tasuta outlook.com e-maili kasutamisega pettuses.
envelope-from <martinsteinlendings@gmail.com
Sir/Madam,
I have access to very vital information that can be used to move a huge amount of money. I have done my homework very well and I have the machineries in place to get it done since I am still in active service. If it was possible for me to do it alone I would not have bothered contacting you. Ultimately I need an honest foreigner to play an important role in the completion of this business transaction. Send responds to this email: galvan.johnny@outlook.com
Regards,
John Galvan
——————————————————————–
Härra / proua,
Mul on juurdepääs väga olulisele teabele, mida saab kasutada tohutu raha liigutamiseks. Olen oma kodutööd väga hästi teinud ja mul on olemas masinad, mis võimaldavad neid teha, kuna olen endiselt tegevteenistuses. Kui mul oleks võimalik üksi hakkama saada, ei oleks ma viitsinud teiega ühendust võtta. Lõpuks vajan ausat välismaalast, kes mängiks selle äritehingu lõpuleviimisel olulist rolli. Send vastab sellele meilile: galvan.johnny@outlook.com
Lugupidamisega
John Galvan

Leave a Comment