Saad 4000 dollarit kui maksad 200 dollarit

Järjekordne toinforma15@yahoo.com pettus saada hüvitist 4000 dollarit wuwesternheadoffice1@gmail.com aadressilt. Küsitakse aktiveerimise tasu 200 dollarit.

Mingit hüvitamist oodata ei tasu, jääte makstud rahast ilma ning avaldatud isikuandmed võivad veelgi probleeme tekitada.

.
From: “Director Western Union Wc.” <toinforma15@yahoo.com>
Reply-To: wuwesternheadoffice1@gmail.com
Subject: meil on hea meel teid teavitada

Hea abisaaja,

Selle eesmärk on teavitada teid ametlikult sellest, et teie UNITED NATIONi HÜVITIS on nõuetekohaselt heaks kiidetud ja teile on lääneosa liidu kaudu viivitamatult tasutud. Kuid meil on hea meel teile teatada, et teie 4000 dollarit on heaks kiidetud ja teie kasuks saadetud. MTCN 247-800-5425 on teile saadaval ja saate kätte Western Unionist. 50 000 dollarit on teie hüvitis ja selguse ja edasiste juhiste saamiseks, kuidas oma raha kohe kätte saada ja vigade vältimiseks, soovitame teil kohe vastata allpool toodud teabega:

TÄISNIMED:
Aadress:
MOBIILTELefoni- ja faksinumbrid:
AMETIMINE:
VANUS / SÜNNIPÄEV
PEREKONNASEIS:

Selle õiguse tõestamiseks soovitage teil kõigepealt ülekanne kinnitada, kasutades Western Unioni veebisaiti (https://www.westernunion.com/global-service/track-transfer), et kontrollida oma 4000 dollari suurust ülekannet veebis ja seda saadaval. Kõik, mida peate tegema, on maksta ainult 200 dollari suurune aktiveerimistasu.

Kogu ülaltoodud teave on soovitatav saata sellele e-posti aadressile: (wuwesternheadoffice1@gmail.com)

Tervitades

Lavastaja Western Union Wc.
Paul Benjamin.

.

Sellised raha lubamise pettused on tavaliselt firmade postkastis.

Leave a Comment