Pettus: Olen pr. Kristalina Georgieva @gmail.com

Ligi 3 aastat on tulnud spam kirju tasuta @gmail.com või @yahoo.com aadressidelt, mille alguses “Olen pr. Kristalina Georgieva” tutvustab ennast IMF-i juhina ja soovib TEILE panka raha saata.

2020. aasta kirjas pakuti krediitkaarti 1,5 miljoni USD väärtuses VISA kaarti Dubai pangas aga nüüd teatab kiri jätkuvalt, et raha soovitakse teile lihtsalt üle kanda. Põhjused on olnud erinevad: pettusega saadud kahju hüvitamine, ÜRO määratud kompensatsioon(ka teise organisatsiooni ärakasutamine) või näiteks tahetakse teid raha vahendajaks(mõnele heategevuse projektile).

From Kristalina Georgieva idowum09@gmail.com

RAHVUSVAHELINE RAHAFONDI peakorter 1
700 19th Street, NW, Washington, DC 20431.
RAHVUSVAHELINE RAHAFOND.

Lugupeetud e-posti omanik/fondi saaja, mina olen pr. Kristalina Georgieva, Rahvusvahelise Valuutafondi tegevdirektor ja president. Oleme tõepoolest läbi vaadanud kõik takistused ja probleemid, mis kaasnesid teie mittetäieliku tehinguga ja teie suutmatusega
tulla toime ülekandetasudega, mida võetakse varasemate ülekandevõimaluste eest, külastage
meie kinnitusleht 38 ° 53’56 “N 77 ° 2” 39 ″ F.

Maailmapanga ja Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) Washington D.C direktorite nõukogu koostöös USA rahandusministeeriumi ja mõnede teiste asjakohaste uurimisasutustega siin Ameerika Ühendriikides on andnud meie välisülekandeüksusele PIRAUSE BANK GREECE korralduse konverteerida 900 000,00 euro väärtuses hüvitisfond. sularahaautomaadi põhikaardile ja saata teile.

Uurimise ajal saime kohkunud teada, et teie fondi viivitasid asjatult korrumpeerunud pangaametnikud, kes üritasid teie raha omakasupüüdlikus huvides oma erakontodele ümber suunata. Täna teavitame teid, et teie raha on deponeeritud PIRAUES’i. BANK GREECE on samuti tarnimiseks valmis, võtke nüüd ühendust DR. ALEY MOUSSA, PIRAUSE BANKi tegevdirektor,
e-post: pirausebank@europe.com Saatke talle järgmine teave, et ta saaks teie kogu 900 000,00 euro väärtuses hüvitisfondi pangaautomaadi põhikaardile üle kanda ja saata teile ilma vea ja viivituseta.

(1) Teie täisnimi:
(2) Teie kodune aadress:
(3) Teie isikutunnistuse või passi koopia:
(4) Teie riik:
(5) Postiindeks:
(6) Teie privaatne telefoninumber:

Lugupidamisega
Pr Kristalina Georgieva
Rahvusvahelise Valuutafondi tegevdirektor ja president.

Selle kirja puhul tasub tähele panna, et külastate meie kinnitusleht viitab geograafilistele koordinaatidele. Samuti on uus pirausebank@europe.com tasuta tehtud konto kasutamine.

.

Kui olete need andmed @europe.com aadressile saatnud, siis hakatakse küsima teilt ettemaksu erinevatel põhjustel ja seda raha te tagasi ei saa. Ükskõik kui palju juurde maksate, siis lubatud raha olemas ei ole. Saatja oli tasuta @gmail.com aadress. Küll võite oma andmete ärakasutamisega veel muresid juurde saada.

Leave a Comment