spam: Tom Valsberg tantristliku seksi kursused

er
Received: from wimaxlan (gprs-inet-65-8.elisa.ee [194.150.65.8])
by smtp.uninet.ee (Postfix)
er
——– Original Message ——–

Subject: Tantristliku seksi kursused (ära loe, kui elad tsölibaadis)
Date: Wed, 21 Apr 2010 11:29 +0300
From: Tom Valsberg <tantrajooga@gmail.com>
Reply-To: tantrajooga@gmail.com
To:

TANTRISTLIKU SEKSI KURSUSED JA TASUTA SISSEJUHATAVAD LOENGUD

… toimuvad Tallinnas juba neljandat korda ja huvi selle “salapärase” ja esmapilgul kahtlase teema kohta aina suureneb.  Seni pole veel olnud ühtegi osalejat, kes kursustega rahule ei jäänud.

Et “Tantra” võib kõlada kahtlaselt, sest seda sõna on kasutatud valesti ja ebasiirastel eesmärkidel, tuleb täpsustada. Tegu ei ole sekspooside õpetamise kursusega, kus osalejad paljaks võetakse, vaid praktilis-teadusiku lähenemisega seksuaalsusele, mille eesmärk on õppida meeste ja naiste seksuaalkäitumise eripärasid, et neid igapäevaelus kasutada. Kas sa näiteks teadsid, naistel on võimalik saada seitset erinevat tüüpi orgasmi või milliseid harjutusi peaks mees tegema, et viie minuti asemel vastu pidada viis tundi?

Oodatud on kõik inimesed, kes soovivad enam teada seksuaalsusest ning olla osavamad suhtlemises ja suhetes vastassugupoolega. Tantra kursuseid ja tasuta sissejuhatavaid loenguid tuleb juba neljandat korda Tallinnasse andma üle maailma tunnustatud Agama joogakooli õpetaja Moses Maimon Inglismaalt. Kursused sisaldavad loenguid, meditatsioone ja ka praktilisi harjutusi ning esmakordselt Eestis toimub Vira ehk mehelikkuse kursus, kus saavad osaleda ainult mehed. “Tõelisi mehi on tänapäeval raske leida küll aga saab neid tekitada”, ütleb Moses Maimon viimase kursuse tutvustuseks.

Tasuta loengud toimuvad Tallinnas 12., 19., 24. mail ja Tartus 13. mail algusega 19:00. Palume kindlasti registreeruda, sest osalejate arv on piiratud. Kahepäevased intensiivkursused Tantra 1, Tantra 2, Praktiline tantra ja Vira toimuvad perioodil 15. mai – 23. mai, loe täpsemalt iga kursuse kohta siit: .a href=”http://www.moskiito.net/tantra-kursus” target=”_blank”>www.moskiito.net/tantra-kursus

Firmadele alates 5 inimesest allahindlused ja võimalus tasuda arvega.

Päikest,

Tom Valsberg
Agama jooga Eesti esindaja
.a href=”mailto:tantrajooga@gmail.com” target=”_blank”>tantrajooga@gmail.com
.a href=”http://www.moskiito.net/tantra-kursus” target=”_blank”>www.moskiito.net/tantra-kursus


Kiri on saadetud avalikest allikatest koostatud turundusandmebaasis juriidilise isiku X OÜ üldaadressiks mägitud postkasti. Vabandame, kui selline post Teid häirib ning eemaldame aadressi kohe, kui selleks soovi avaldate. Aadressi eemaldamiseks klõpsa palun siin:

er

Registrant:
Madis Nikopensius
Liivamae
Tallinn,  10113
Estonia

Domain Name: MOSKIITO.NET
Created on: 23-Jul-09
Expires on: 23-Jul-10
Last Updated on: 28-Jan-10

er

er

1 thought on “spam: Tom Valsberg tantristliku seksi kursused”

Comments are closed.