Annely Peebo späm CD Jõulureis läbi ajastute ja MTÜ Rõõmu Sõnumid

Pärast MTÜ Rõõmu Sõnumid ehk späm kirjade levitamisega tegelejate avastamist, et nende saadetud kirjad jõuavad ka siia “späm kirju saatvate Eesti firmade nimekirja” võtsid nad minu aadressid sealt maha. Samuti palkasid juristi ja ähvardasid nende kirjade ning saatmise eest maksnud klientide pärast lausa kohtusse kaevata. Nende argument oli, et Meta-Profit ja teised oli MTÜ kliendid ja selle tõttu ei saavat nad olla späm kirja saatjaks. Tõsi, nad kasutasid späm kirja saatmiseks vahendaja teenust.

Igatahes sain järgneva info ühelt teiselt kasutajalt nende baasist. Antud juhul ei olegi tähtis, kas inimene oli need sõnumid tellinud, sest tegemist oli ikkagi MTÜ Rõõmu sõnumid vahendatud kirja ja teenusega. Kui saatja ei oleks kasutanud vahendaja teenust, siis ilmselgelt ei oleks ma seda siin avaldanud. Ma nimelt ei oleks saanud kontrollida, kas äkki kirja saaja ja saatja vahel ei olnud eelnevaid kontakte (enda puhul tean seda 100 % kindlusega).

Seega saatke ka edaspidi MTÜ Rõõmu Sõnumid klientide e-maile!

v

To:
Subject: Annely Peebo uus CD-plaat
Message-ID: <xxx@www.roomusonum.ee>
Date: Mon, 23 Nov 2009 11:24:02 +0200
From: "Muusikaagentuur" .a href="mailto:muusikaagentuur@roomusonum.ee"><muusikaagentuur@roomusonum.ee>
Reply-To: .a href="mailto:muusikaagentuur@roomusonum.ee">muusikaagentuur@roomusonum.ee
MIME-Version: 1.0
X-Mailer-LID: 47
List-Unsubscribe:

v

Kui teie meiliklient ei kuva seda emaili korrektselt, vajutage .a style=”color: 000;” href=”http://www.roomusonum.ee/kampaania/display.php?M=xx”>siia.

.a href=”http://www.roomusonum.ee/muusikaagentuur/” target=”_blank”>
.a href=”mailto:info@muusikaagentuur.ee” target=”_blank”>.a href=”http://www.muusikaagentuur.ee/uploaded-files/APeebo%20j6uluplaat.mp3″ target=”_blank”>
Kui Sa ei soovi enam MTÜ Rõõmu sõnum ja tema partnerite uudiskirju, vajuta .a style=”color: 000;” href=”http://www.roomusonum.ee/kampaania/unsubscribe.php?M=xx4″>siia.

v

Späm kiri koopiana

Annely Peebo spam kiri cd plaat jõulureis läbi ajastute
Annely Peebo spam kiri cd plaat jõulureis läbi ajastute

v

1 thought on “Annely Peebo späm CD Jõulureis läbi ajastute ja MTÜ Rõõmu Sõnumid”

Comments are closed.