LED dekoratiivvalgusti Osramilt

——– Original Message ——– Subject: Painduv LED dekoratiivvalgusti Osramilt Date: Wed, 12 Jan 2011 15:41 +0200 (GMT) From: ELFA Elektroonika AS<tanel@tevalo.ee> To: ELFA e-uudiskiri Sooduspakkumised (kehtivad kuni 31.01 või seni, kuni kaupa jätkub) .a href=”http://www.elfaelectronics.eu/ee/artnr/76-481-16/description”> .a href=”http://www.elfaelectronics.eu/ee/artnr/76-481-16/description”>Energiamõõtja PM-300 Soodushind 10,83 Tavahind 21,67 .a href=”http://www.elfaelectronics.eu/ee/artnr/80-175-81/description”> .a href=”http://www.elfaelectronics.eu/ee/artnr/80-175-81/description”>LED taskulamp, hall Soodushind 24,17 Tavahind 38,33 .a href=”http://www.elfaelectronics.eu/ee/artnr/76-493-11/description”>.a href=”http://www.elfaelektroonika.ee/artnr/%2180-139-06/dymo-lm-220-p-ribaprinter”> … Read more

Ilmar Metsma spam veoportaal.ee

Received: by dn84.zone.eu (Postfix, from userid 38928) id ——– Original Message ——– Subject: Uus keskkond logistika korraldamiseks Date: Wed, 12 Jan 2011 06:23 +0200 From: info@veoportaal.ee Reply-To: info@veoportaal.ee To: Uus keskkond logistika korraldamiseks Kui Te ei näe e-kirja või soovite lisainfot, klikkige siia Uudiskirjast lahkumiseks klikkige palun siia Koopia kirjast Registreerija_andmed: Nimi: Ilmar Metsma E-posti … Read more

spam koolitajad: Jaak Kadak, Tiina Võsumägi fak.ee MTÜ Fotograafia Arendus- ja Koolituskeskus Meilikampaania.eu vahendusel

Received: from localhost ([127.0.0.1] helo=meilikampaania.eu) by mail.meilikampaania.eu with esmtp (Exim 4.69) ——– Original Message ——– Subject: Tule fotokursusele! Date: Wed, 05 Jan 2011 11:14 +0200 From: Fak <tiina@fak.ee> Reply-To: tiina@fak.ee To: Kutsume kõiki fotohuvilisi kursustel osalema! Kas pildid ei tule sellised, nagu tahaksid? Oled ostnud uue fotoaparaadi ja ei tea, mida kõike sellega teha saab? … Read more

Cemty.ee registreeris domeeni aga spam kirja saatis tema klient

Tervist! Domeen ainultvajalik.com on registreeritud kliendi poolt läbi meie ja ei kuulu firmale Cemty OÜ. Palun eemaldada info mis on ebakorrektne ja viitab umbes kui meie oleksime rämpsposti levitajad! Domeeni tegelik omanik on Talis Lepiksoo xxs2r@hot.ee tel: spami.ee/2010/12/15/ainultvajalik-com-on-cemty-ou-spam/ Päikest! Rando Hütt www.cemty.ee www.cf.ee ——————————————- Vastavalt Elektroonika Kaubanduse ja Andmete Kaitse korrale, on see sõnum ainult … Read more

Stability Consulting OÜ spam hansanet.ee vahendusel

Received: from apache by first.hansanet.ee with local (Exim 4.67) See firma on Web2 OÜ klient, mis omakorda on maksuvõlglane umbes miljoni krooniga. Kasutage otsingut, saate maksuvõlad teada. ——– Original Message ——– Subject: Väikeettevõtja kokkuhoid raamatupidamiskuludelt Date: Mon, 20 Dec 2010 23:23 +0200 From: Stability Consulting <info@stability.ee> To: Tere! Kutsume kõiki huvilisi koolitusele, kuidas väikeettevõttes raamatupidamist … Read more