Cemty.ee registreeris domeeni aga spam kirja saatis tema klient

Tervist!

Domeen ainultvajalik.com on registreeritud kliendi poolt läbi meie ja ei kuulu firmale Cemty OÜ. Palun eemaldada info mis on ebakorrektne ja viitab umbes kui meie oleksime rämpsposti levitajad!

Domeeni tegelik omanik on Talis Lepiksoo xxs2r@hot.ee tel:

spami.ee/2010/12/15/ainultvajalik-com-on-cemty-ou-spam/

Päikest!

Rando Hütt

www.cemty.ee
www.cf.ee

——————————————-

Vastavalt Elektroonika Kaubanduse ja Andmete Kaitse korrale, on see sõnum ainult sellele adressaadile ja võib sisaldada KONFIDENTSIAALSET informatsiooni või kaitstud elukutselise privileegi ja/või isiklike andmetega.

Kui see sõnum on vastu võetud ekslikult, siis palun teavita meid sellest koheselt meili teel ja kustuta see.

——————————————–

According to Electronic Commerce and Data Protection rules, this  message is  intended  exclusively  for its addressee and may contain information CONFIDENTIAL or protected by professional privilege and /or personal data.

If  this  message  has been received in error, please immediately notify us via e-mail and delete it.

——————————————–

Sellise kirja leidsin oma postkastist ülal viidatud sissekande järel.

Tõestas, et spam kirja saatja kasutas Cemty OÜ nimele registreeritud domeeni ja seeläbi tegi firma võimalikuks spämi saatmise.

See järgnev kiri tuli vähemalt 2 erineva aadressi peale. Varasemad kokkupuuted saajal puuduvad nii ainultvajalik.com kui cemty.ee-ga.

Received: from e212-54-30-189.elisa-laajakaista.fi (e82-103-229-46.elisa-laajakaista.fi [82.103.229.46])
by emh01.mail.saunalahti.fi

——– Original Message ——–

Subject: Jõulutervitus
Date: Wed, 15 Dec 2010 01:04 +0200
From: ainultvajalik.com <noreply@ainultvajalik.com>
Organization: ainultvajalik.com
To:

Hea klient !

Rahuliku jõuluaega ja paremat uut aastat !

Soovib Teie
http://ainultvajalik.com

*

Selgitus whois andmete juurde. Domeeni omanik on Cemty OÜ aga registreeris selle oma kliendile Talis Lepiksoo´le. Mingil põhjusel jätsid godaddy.com kontol ennast ka domeeni omanikuks ja selle tõttu saabki väita, et Cemty OÜ omanduses olevast domeenist ainultvajalik.com tuli see eelnev spam kiri.

cemty oü ja xxs2r
cemty oü ja xxs2r

28. detsembriks oli domeeni whois andmeid muudetud järgnevalt ja püütud jätta muljet, et domeeni omanikuks oligi nimetatud Talis.

cemty ainultvajalik.com on muudetud whois
cemty ainultvajalik.com on muudetud whois. Tähelepanu! Serveriks on endiselt Cemty.ee aadressid

Teise lehekülje järgi on Cemty endiselt domeeni omanikuks

http://whois.domaintools.com/ainultvajalik.com
http://whois.domaintools.com/ainultvajalik.com

See Rando Hütt oletas, et ma olen eilane ega tea godaddy.com võimalusi lihtsalt domeeni andmete muutmiseks. Mul on seal ka kontod juba üle 3 aasta ning tean, et kontol oleva domeeni omaniku andmete muutmiseks just nii nagu Rando on seda praeguseks teinud, võtab aega alla minuti ja ainult 3 kinnitavat klikki.

Täna helistas Rando mobiilile ja üritas 28 minuti jooksul veenda, et ainultvajalik.com ei ole Cemty domeen. Ma ütleks, et tabasin ta valetamiselt ja katselt tegeliku olukorra kohta hämada.

See on tõsi, et Cemty ei vajutanud spam kirja saatmiseks klahvile aga spam kirja saatmiseks kasutatud domeen oli registreeritud Cemty OÜ nimele (ülemine whois pilt), praeguseks on registris olevaid andmeid uuendatud (registreerijana näidatakse nüüd Talist) aga tegelikult on domeen endiselt Cemty OÜ godaddy.com kontol.

Ma arvan, et Cemty OÜ juhataja ei ole pädev domeenidega tegelemise valdkonnas. Miks ma sellest kirjutan? Sest ta ähvardas, et domeeni omanikuna Cemty mainimine toob kaasa tsiviilhagi esitamise. No saame näha aga tänase seisuga on kõnealune ainultvajalik.com domeen endiselt Cemty OÜ kontol godaddy.com Inc lehel. Seega ei ole ma tänaseks kirjutanud muud kui puhast tõde. Võimalik, et nüüd selle sündmuse järel kolitakse domeen ümber mõne teise registripidaja juurde ja selle käigus kaob omaniku realt ka Cemty OÜ nimi aga see on juba tuleviku küsimus.