Lihavõttepühadeks Mallorcale

Spam kirju saatvat firmat Horizon Travel ei tasuks usaldada. Postkastide musta töö teeb nende eest ära mail2market.net Received: by mail2market.net (Postfix, from userid 106) id BFC6B3; ——– Original Message ——– Subject: Lihavõttepühadeks Mallorcale ! Date: Fri, 22 Jan 2010 14:33:10 +0200 (EET) From: Horizon Travel <info@horizontravel.ee> Reply-To: info@horizontravel.ee To: Hea Klient! Pakume Sulle eksklusiivset võimalust … Read more

Ahhoi Reisid

——– Original Message ——– Subject: 4- ja 5-tärni hotellide parimad pakkumised Date: Wed, 20 Jan 2010 12:42:01 +0200 From: Ahhoi Reisid <info@ahhoi.ee> Reply-To: Ahhoi Reisid <info@ahhoi.ee> To: Tere, Saadame värsked 4* ja 5* hotellide sooduspakkumised. Allpool on kõige soodsamate väljumiste hinnad, veebruari lõpus, mil algab kõrghooaeg, on hinnad kõrgemad. Kõik pakkumised leiate veebilehelt a href=”http://csi.ahhoi.ee/statengine//?url=http://www.ahhoi.ee”>www.ahhoi.ee. … Read more

Head reisipakkumised Tenerife reisile

Ärge usaldage späm kirju saatvat bürood! ——– Original Message ——– Subject: Järgmise nädala parimad pakkumised ! Date: Sun, 17 Jan 2010 18:02:02 +0200 (EET) From: Horizon Travel <info@horizontravel.ee> Reply-To: info@horizontravel.ee To: Head reisipakkumised 21.01 – 28.01 Tenerife reisile : Loteriimajutus söökideta 4995.- ( tavahind 7495.- ) Malibu Park *** söökideta 5495.- ( tavahind 8495.- ) … Read more

Bergerreisid spam: Edasi-tagasi lend hinnaga 11445

Received: from csi.bergerreisid.ee (sn6.zone.eu [217.146.69.6]) by vmail.zone.eu * ——– Original Message ——– Subject: Head pakkumised ja lennukipiletid Date: Wed, 13 Jan 2010 19:25:07 +0200 From: Bergerreisid <pakkumised@bergerreisid.ee> To: HISPAANIA, TENERIFE 14.01 – 21.01.2010 Ainult lend 2995.- 4495.- Loteriimajutus 4495.- 3* /MALIBU PARK (1 mag.toaga ap.) 4498.- 2+* OCEAN Ponderosa (Studio) 4990.- 3* /BB/ HOVIMA SANTA … Read more

spam: Georg Ots spa kodulehte gospa.ee haldab registrist kustutatud firma CBD OÜ

Millegi pärast arvab Georg Ots spa teenuse pakkujana tegutsev Norbert AS (varem oli OÜ), et võivad saata oma pakkumisi. Soovi selleks ei ole kindlasti avaldatud. Huvitav on ka asjaolu, et selle spa kodulehe kontaktiks on märgitud Andres Pihor. Kui vaadata selle aadressi järgi domeeni cbd.ee siis ei avanegi midagi. Põhjus on lihtne. Selle taga olnud … Read more