stat.ee spam Statistikaamet

Received: from gate.fin.ee ([195.80.104.33])
by

——– Original Message ——–

Subject: Eesti statistika aastaraamat 2010
Date: Thu, 20 May 2010 15:53:30 +0300
From: Statistika <statistika@stat.ee>
To:

Hea statistikatarbija

Hea statistikatarbija!

Ole muutustega kursis — kasuta usaldusväärset ja asjakohast infot.

„Eesti statistika aastaraamat. 2010. Statistical Yearbook of Estonia koondab olulisema statistika rahvastiku, sotsiaalelu, tööturu, palga, hindade, ettevõtluse, ehituse, põllumajanduse, kaubanduse, teadus- ja arendustegevuse, keskkonna jpm kohta. Väljaande rõhuasetus on peamiselt 2009. aastal, mida on võrreldud nelja-viie varasemaga.

Aastaraamatu alguses on analüütiline sotsiaal- ja majandusülevaade ning Eestit iseloomustavad teemakaardid. Sellest aastast on raamatul uus, lugejale mugavam formaat ning väljaandes on varasemast rohkem analüütilist infot.

Iga peatükk annab valdkonnast ülevaate analüüsi, tabelite ja joonistega, esitatud on ka rahvusvahelist võrdlust peamiselt Euroopa riikide kohta.

Trükisega on kaasas DVD, millel on kõik 2009. aastal ilmunud statistikaväljaanded ja statistika andmebaas, kus on ka maakondade ja omavalitsusüksuste statistikat. Tarkvarapakett PC-AXIS võimaldab koostada statistika andmebaasi tabelitest uusi tabeleid, esitada andmeid graafiliselt ning teha teemakaarte.

Aastaraamat on mõeldud laiale kasutajaskonnale — sellest leiab vajalikku teavet nii riigiametnik, ettevõtja, ajakirjanik, õpetaja kui ka (üli)õpilane.

Väljaannet saab tellida trükisena, vastates sellele kirjale aadressil .a href=”mailto:statistika@stat.ee”>statistika@stat.ee, Statistikaameti veebilehel aadressil .a href=”http://www.stat.ee/valjaanded”>http://www.stat.ee/valjaanded või infotelefonil 625 9300. Aastaraamat tehakse Statistikaameti veebilehel ka elektrooniliselt kättesaadavaks.

Kogumik on kakskeelne (eesti ja inglise), formaat B5, 400 lk. Trükisega on kaasas DVD.

Aastaraamat ilmub 30.07.2010.

Kogumiku hind on 350 krooni, koolidele on hinnasoodustus 30%.

Maikuus tellinute vahel loosime välja .a href=”http://www.stat.ee/valjaanded”>Eesti Statistika Kvartalikirja 2010. aasta tellimuse väärtusega 650 krooni.

Palume edastada see kiri võimalikele huvilistele oma ettevõttes/asutuses.

Parimate soovidega

Statistika levi osakond

Statistikaamet

Telli veebist .a href=”http://www.stat.ee/valjaanded”>www.stat.ee, e-postiga .a href=”mailto:statistika@stat.ee”>statistika@stat.ee või telefonil 625 9300
.a href=”http://statistikaamet.wordpress.com/”> .a href=”http://et-ee.facebook.com/Statistikaamet”> .a href=”http://twitter.com/REL2011″> .a href=”http://www.stat.ee/?op=send_link”>
.a href=”http://statistikaamet.wordpress.com/”>Statistikablogi .a href=”http://et-ee.facebook.com/Statistikaamet”>Statistikaamet
Facebookis
.a href=”http://twitter.com/REL2011″>REL 2011 Twitteris .a href=”http://www.stat.ee/?op=send_link”>Saada sõbrale
Loodame, et soovite ka edaspidi Statistikaametilt teavituskirju saada. Teavitusest loobumiseks klikkige