Vältige Kreedix inforegistrit, võlaregistrit, võlaturgu ja B2B turgu.

Käsitsi saadetud kiri info@ aadressile, kuigi sellist pole kunagi kasutatud. Kiri läks prügikasti kui vale aadressiga ja loomulikult saab siin avaldatud.
Received: from smtp-out.neti.ee ([194.126.126.37]:44615)
by
Kes tahab oma firmat reklaamida maksehäirete ja võlgadega tegeleja kaudu? Kasutajad ju teavad, et kreedix on maksehäirete loend ja seal nimetamine ei too midagi head.

——– Original Message ——–

Subject: * OÜ maineskoor’
Date: Thu, 30 Aug 2012 19:03 +0300
From: Kreedix Inforegister <info@kreedix.ee>
Reply-To: <info@kreedix.ee>
To: Nimi

Infokiri .ReadMsgBody { width: 100%;} .ExternalClass {width: 100%;}

kreedix

30 August, 2012
Inforegister Meediaregister Võlaregister Võlaturg B2Bturg
Kreedix registri infokiri

Lugupeetud Virgo Kruve,

Kreedix Inforegister www.inforegister.ee on jõuliselt arenev infoportaal, mis on juba aidanud paljudel Eesti ettevõtetel edendada oma müüki ja turundust nii Eestis kui ka välismaal. Portaalil on 250 tuhat püsikasutajat (kellest 10% on väliskülalised), kes teevad ettevõtete kohta regulaarselt infopäringuid (nt kontaktinfo, krediidiraportid, isikutevahelised seosed jne).
Teie avalik profiil
Teie ettevõtte profiil on avalikult nähtav aadressil  OÜ. Et tagada Teie firma kohta tõese info edastamine potentsiaalsetele koostööpartneritele ja klientidele, palume üle vaadata ja vajadusel täiendada Teie poolt juhitava ettevõtte OÜ andmed. Andmete kaasajastamiseks on vajalik portaalis registreerumine ja baaslepingu sõlmimine.
Maineskoor
Kõikidele organisatsioonidele on Kreedix Inforegistris arvutatud maineskoor*, mis määrab Teie ettevõtte positsiooni http://www.inforegister.ee otsitulemustes. Teie ettevõtte maineskoor Kreedix Inforegistris on hetkel 262 punkti.  Maineskoori tõsta on võimalik andmete kaasajastamise abil. Näiteks logo või brändimärgi avaldamise eest lisandub 1000 mainepunkti, mis tõstavad otsingutulemustes Teie firma konkurentidest ettepoole.
Andmete avaldamine
Andmete avaldamisel lisandub Teie ettevõtte profiili juurde märgis  („Toimekas“), mis näitab, et firma hoolib oma andmete kaasajastamisest.

Baaslepingu sõlminud kliendid saavad lepinguperioodiks tasuta internetiturunduse, mille tulemusena tehakse nende firma veebisaidid otsimootorite kaudu potentsiaalsetele klientidele ja teistele huvilistele paremini leitavaks. Juhul, kui ettevõttel endal veebisaiti veel pole, toimib tema profiil Kreedix Inforegistris kaaluka visiitkaardina, mille abil levib teave organisatsiooni usaldusväärsest taustast. Samuti on see hea võimalus reklaamida kuluefektiivselt oma tooteid ja teenuseid.

*Mainepunktid arvutatakse algoritmi abil, mis mõõdab organisatsiooni suurust, aktiivsust, edukust, toimekust, kliendisõbralikkust. Mida rohkem ettevõte enda kohta infot avaldab, mida avatum on, seda suurem on ta maineskoor. Mainepunktide alusel reastatakse ettevõtted Kreedix Inforegistri otsingute tulemustes.

Edu soovides,

Kreedix OÜ

Kersti Muromets

Tel: 744 6645

Loodame, et soovite ka edaspidi Inforegistrilt teavituskirju saada. Teavitusest loobumiseks klikkige siia

d
Selline kiri oli saadetud mitte eksisteerivale info@ saajale. Kirja koostaja ei kasutanud firma kodulehte, et kirjutada, vaid pani lihtsalt info aadressi algusse. Seekord ei kasutatud Krediidiinfo andmebaasi, vaid saadeti interneti domeeni põhiselt rämpsu.

Hoiduge nendest lehtedest:

kreedix.ee
https://www.inforegister.ee/
http://www.meediaregister.ee/
http://www.volaregister.ee/
http://www.volaturg.ee/
http://www.b2b24.ee/