BDA Consulting OÜ rämps

Pole tellinud aga saadavad 3 aadressil:

——– Original Message ——–
Subject: BDA Kirjatuvi mai 2012
Date: Tue, 5 Jun 2012 08:29:09 +0000
From: BDA Consulting OÜ
Reply-To: BDA Consulting OÜ
To:

BDA uudiskiri mai 2012

BDA korraldas koostöös Vabariigi Presidendi Kantseleiga pereinfopäeva

BDA Consulting korraldas koostöös Vabariigi Presidendi Kantseleiga teavitusprojekti „Info levitamine kodakondsuse taotlemise võimaluste kohta” raames piduliku pereinfopäeva. Pereinfopäevale olid kutsutud äsja naturalisatsiooni korras kodakondseks saanud lapsed koos vanematega ning õdede-vendadega.

Loe edasi

Hoiatus – mentorklubid tekitavad sõltuvuse!

BDA korraldatavates mentorklubides on saanud kokku klubilised, kes on pahaaimamatult tulnud väärtuslikku nõu ja asjalikku koolitust saama, kuid ootamatult ei raatsi nad klubiõhtu lõppedes ära koju minna, vaid arutavad ja jutustavad teiste klubilistega õhinal edasi. Siit ka meie hoiatus – mentorklubid tekitavad sõltuvuse heast seltskonnast ja väärtuslikest kontaktidest. :)

Loe edasi

Emotsioon liikuma paneva jõuna – ka ärimudeli südames

Elmo Puidet: strateegia.ee – Sampo Liidrite foorumil esines pikema avaldusega Patrick Dixon (raamatu “Futurewise” autor, rohkem infot tema kohta: http://www.globalchange.com/ ), kelle sõnumi põhiline sisu oli, et nii asju tegema kui ostma paneb inimesi järjest rohkem emotsioon. Tehnoloogia ja innovatsioon on vahvad, aga kui emotsiooni ei teki, siis kasutamist ja arendamist ka ei tule.

Loe edasi

Ajujahi võitis lahe tõukeratas Raybike

Paar nädalat tagasi, 10. mai hilisõhtul peetud ettevõtluskonkursi Ajujaht finaalgalal lõikas loorbereid ainulaadse juhtimissüsteemiga kolmerattaline tõukeratas Raybike, mille autorid võitsid oma äriidee edasiarendamiseks 20 000 eurot. BDA on Ajujahti vedanud juba 5 aastat ning tunneme suurt uhkust konkursi edu ja arengute üle

Loe edasi

BDA sõprade klubi ja Rat Race

Töö ja lõbu käivad BDA-s ikka käsikäes. 31. mail toimus selle aasta esimene BDA sõprade klubi, mille raames ajasime juttu meediaeksperdi ja suhtekorraldaja Daniel Vaarikuga, kellel ilmus just üks äge raamat nimega „Praktikaaruanne“. Paar päeva enne sõprade klubi kohtumist võttis BDA rõõmus meeskond osa Rat Race võidujooksust.

Loe edasi

Uudiskirjast lahkumiseks kliki siin.

BDA Consulting OÜ | Tatari 64, 10134 Tallinn | tel +372 627 4414 | faks +372 627 4410

Sent to — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
BDA Consulting OÜ · Tatari 64 · Tallinn 10134