“Küsitlus, mis on spam” Johannes ja Websitecare.eu

Received: from nuxi.itjuht.ee ([194.204.23.69]:48013)

——– Original Message ——–

Subject: Palun abi oma uuringu läbiviimisel.
Date: Fri, 25 May 2012 15:05:40 +0300
From: Johannes K <johannes@websitecare.eu>
To:

My document title

Tere,

Olen Estonian Business Schooli tudeng ning viin läbi uuringut, kus uurin interneti kasutatavust juhuslikult valitud avalike email aadresside kasutajate seas.

Uuring koosneb vaid kolmest lihtsast küsimusest. Loodan, et leiate 30 sekundit oma ajast, et vastata minu uuringu küsimustele:

a title=”Link uuringule” href=”http://postmaster.websitecare.eu/lt.php?c==-http–www.surveymonkey.com/s/T” target=”_blank”>

Hea meelega sooviksin kasutada Teie emaili aadressi edasipidiste uuringute läbiviimiseks. Kui te ei soovi rohkem selliseid kirju saada, siis palun andke sellest mulle teada kirjutades johannes@websitecare.eu

Ette tänades ning mõistvale suhtumisele lootes,

Johannes

img src=”http://postmaster.websitecare.eu/lt.php?nlmp;l=open” border=”0″>

img src=”http://www.google-analytics.com/__utm.gif?dt=Palun%20abi%20oma%20uuringu%20l%C3%A4biviimisel.open” width=”1″ height=”1″ border=”0″>

v
v

Kirjas olid avamise jälgimise eesmärgil pildifailid postmaster.websitecare.eu ja google-analytics.com pealt.
Järgnev lisainfo on lisatud jaanuaris 2013, mis näitab neid järjekindlate reostajatena.
2012. aastal sattus see leht üldsuse huviorbiiti “küsitluse” korraldamisega, mis oli tegelikult spam ja küsis 3 üldist küsimust interneti kasutamise kohta. Selle korraldas EBS-i magister Johannes K. Tema täpne nimi on hetkel meelest läinud aga otsin selle kindlasti välja, sest tegemist on järgjekindla spami rühmitusega.

Itjuht.ee taga on Henrik Põder eraisikuna.

spam server Henrik Põder
Kes on spam kirja saatnud serverite itjuht.ee omanik? Vastus: Henrik Põder

Reklaamitav leht websitecare.eu omanikuks on Margus Kanter, kelle e-mail on samuti seotud itjuht.ee-ga.

websitecare.eu omanik Margus Kanter
spam lehe websitecare.eu omanik on Margus Kanter, kelle e-mail on seotud eelnevalt nimetatud spam serverite omaniku itjuht.ee-ga

Eelnevalt nimetatud lehele pakub majutamise teenust AMS Computer Services ja Alan Vailes.

wznoc.com omanik
wznoc.com omanik

v
Olgu veelkord rõhutatud, et uudiskirja ei ole TELLITUD.

Oma lehel valetavad nad ka enda kohta, sest kirjutavad: “Websitecare.eu alustas oma tegevust 2009 aasta alguses”. Tegelikult registreeriti domeen 8. veebruaril 2012.

websitecare.eu valetab enda asutamise kohta
Valetavad oma lehel: Websitecare.eu alustas oma tegevust 2009 aasta alguses. Tegelikult registreeriti domeen 3 aastat hiljem!

Kokkuvõttes on tegemist veebruarist 2012 tegutsevate eraisikutega, kes valetavad ennast firmaks, mis tegutseb juba 2009. aastast. Põhjus on ilmselgelt selles, et nad olid 2012. aastal alles õppivad tudengid (Johannes K.). Mina nimetan seda valetamiseks oma tegevuse kohta, sest 3 aastat puuduvat tegevust on pikem aeg kui neil praeguseni on olnud võimalik tegutseda. Võib eeldada, et valetavad ka oma lubadustes tööde ulatuse ja oma pädevuse kohta. Siiani on neist näha olnud vaid spam kirjade korduvat saatmist. Nüüd on avastanud “uudiskirja” vormi.

v

2 thoughts on ““Küsitlus, mis on spam” Johannes ja Websitecare.eu”

Comments are closed.