Uus reostaja: BDA Consulting OÜ

Received: from mail125.us2.mcsv.net ([173.231.139.125]:58001)
by
——– Original Message ——–
Subject: BDA Kirjatuvi aprill 2012
Date: Thu, 3 May 2012 07:05:01 +0000
From: BDA Consulting OÜ
Reply-To: BDA Consulting OÜ
To:

BDA uudiskiri aprill 2012

Tootmisettevõtted saavad küsida arendustoetust

Alates mai algusest saavad tootmisettevõtted taotleda arendustoetust – see on mõeldud tegevusteks, mis aitavad suurendada tööstusettevõtte võimekust välja mõelda ja toota senisest keerukamaid tooteid.

Loe edasi

Eesti turismisihtkohad nüüd profilt juhitud

Intrigeerivat pealkirja õigustab asjaolu, et Eesti piirkondlike turismiorganisatsioonide – SA Lõuna-Eesti Turism, SA Põhja-Eeesti Turism, SA Lääne-Eesti Turism naiskonnad , samuti paljud maakondliku tasandi ja suuremate linnade turismiasjalised (kokku ca 50 inimest) läbisid hiljuti mahuka turismisihtkoha juhtimise koolitusprogrammi.

Loe edasi

StartSmart! kevadhooaja viimane seminar ”Roadmap2GlobalMarkets”

Möödunud nädala lõpus toimus Ülemiste Citys idufirmade üritustesarja StartSmart! kevadhooaja viimane seminar ”Roadmap2GlobalMarkets”, kus tutvustati Eesti ja Soome ettevõtjatele rahvusvahelistumise võimalusi. StartSmart! sarja üritused toimuvad inglise keeles ja on tänu otseülekannetele osutunud alustavate ettevõtjate seas väga populaarseks üle maailma.

Loe edasi

BDA viib läbi kutseõppeasutuste nõustajate täiendkoolitust

BDA Consulting OÜ ja Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus „Meie Inimesed“ sõlmisid lepingu kutseõppeasutuste nõustajate täienduskoolituse läbiviimiseks. Varasemalt on eksperttiim õpetanud nõustajaid nõustama koolijuhte, nüüd keskendutakse pedagoogidele.

Loe edasi

Ajujahi lõppfinalistid kohtusid supermentoritega

Ajujahi konkurss on jõudnud nii kaugele, et 25st meeskonnast on 95 000 EUR’i suurusele auhinnafondile võistlema jäänud vaid 8.Selleks, et enda idee arendamisel värskeid mõtteid ja uut vaatenurka saada, kohtusid meeskonnad mitmete mentoritega. 21.-22. aprillil toimusid BDA Consultingu kontoris 1:1 kohtumised Andy Todd’iga, kes teab kõige paremini, kuidas innovaatilised lahendused ja rakendused turule tuua.

Loe edasi

Uudiskirjast lahkumiseks kliki siin.

BDA Consulting OÜ | Tatari 64, 10134 Tallinn | tel +372 627 4414 | faks +372 627 4410

Sent to — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
BDA Consulting OÜ · Tatari 64 · Tallinn 10134