Uus spämmimürsk Virumaalt

Täna tutvustatav masspostitaja ja firmade postkastide risustaja on reyo@me.com ehk reiven.eu või sendpoint.eu taha peitunud Reijo Lell

Kes ta on?

Tundub olevat üksiküritajast eraisik. Kummalgi .eu domeenil on andmebaasis kontaktina toodud vaid e-maili aadress. Firmade puhul oleks seal ka nimi ja aadress.

reiven.eu whois
reiven.eu whois

Aadressi järgi on võimalik tuvastada ka seda, et tal on naistekas.delfi.ee kasutaja http://naistekas.delfi.ee/foorum/profile.php?22,130855 ja ta proovis seal müüa mittetulundusühingut DNA MEDIA Grupp, kuid edutult.

Reijo naistekas.delfi.ee kasutaja

Ja müügikuulutus märgib, et “muutsime ettevõtlusvormi”.

dna media grupp
dna media grupp

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?22,10687813,10687813#msg-10687813

Ilmselt said kokku riigilõivuks vajaliku summa ja asutasid äriühingu.

Kus ta elab?

Rakveres, sellele viitab auto müügikuulutus portaalis http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=13555411&printable=1

reyo auto opel astra
reyo auto opel astra

Auto müügi põhjusena märgib:

Müügi põhjus

Auto läheb müüki kuna lendan riigist varsti kohe minema ning iga kroon on arvel. Autot muidu ausalt öeldes ei müükski, sest tegu on minule väga tähtsa ja hea autoga. Ühesõnaga aus müük, selles suhtes.

Natukene hiljem ehk 1.07.2010 kirjutas lehel http://www.emug.ee/foorum/topic/15497/ mobiiltelefoni kiirmüügi kohta (2500 krooni eest):

Homme on müügiga juba hilja, sest lähen täna öösel / homme hommikul kell 4 lennukile.

2011. aasta suve kogemus näitab, et nendelt algselt viidatud domeenidelt tuleb spam kirju ja ilmselgelt on Reijo Eestis tagasi. Värisege kõik firmad, sest sendpoint.eu kirjutab teile veel edaspidigi!