spam: Käi Jala! Tervisekõnd

Saabus 3 postkasti, vana kirjutaja.
——– Original Message ——–

Subject: Uue hooaja uudised ja vana aasta küsitlus
Date: Fri, 18 Mar 2011 02:30:49 +0200
From: info@kaijala.ee
To:

Käi Jala! Tervisekõnd

.a href=”http://kaijala.ee/”>
.a href=”http://kaijala.ee/”>
Käi Jala! Tervisekõnd alustab juba 4. hooaega!

15. mail algab Käi Jala! kevadvõistlus, mille eesmärk on tõsta inimeste liikumisteadlikust ning füüsilist aktiivsust oma igapäevastes tegevustes. Kõik me oleme ju kogenud liikumisest saadavat positiivset enesetunnet ja paranevat füüsilist vormi. Miks mitte muuta see regulaarseks harjumuseks? Pane oma sõbrad ja kaaslased liikuma ja märkad, et ka nemad on tervemad ning mistõttu esineb vähem töölt puudumisi ning paraneb üldine töövõime ja tootlikus!

Registreerimine Käi Jala! Tervisekõnni kevadvõistlusele juba käib ning kõik kevadel registreerujad võistlevad sügisvõistlusel ja vahepeal toimuvatel erutusüritustel tasuta. Treeningpäeviku kasutamisõigus säilib kuni 2012 aasta kevadeni .

Esimene ergutusüritus toimub 17.aprillil Nõmme Rabajooksu raames ja uuendusena on sellel aastal seal ka esimene võimalus saada kätte stardipakk, mis ootab  kõiki Käi Jala! 2011 aasta võistlustel osaljaid.

Kõik osalejad, kes registreerivad end Rabajooksule Käi Jala!-ga koos rada läbima, saavad Käi Jala! telgist kätte stardipakid ja väikese vajaliku üllatuskingituse meie koostööpartnerilt. Lisaks ootab Käi Jala! osalejaid sellel aastal vahva liikumisüritus suvekuumas rannas ja jalgsi orienteerumine sügiseses linnas.

Nagu juba tavaks saanud, loosime kogu hooaja vältel välja hulgaliselt väärtuslike auhindu ning jagame infot erinevate liikumisürituste kohta.

Palume tagasisidet!

Käi Jala! tänab Sind, et osalesid aktiivselt tervisekõnnil! Selleks, et uus hooaeg oleks veelgi edukam, oleme tänulikud, kui leiad 5-10 minutit, et anda tagasisidet lõppenud Käi Jala! Tervisekõnni aastale ning täidad järgneva küsimustiku.

Tagasisidet ootame kuni 27. märtsini ja kõikide vastajate vahel loosime välja 2 tasuta osalemist 2011 aasta kevadetapil.

Küsimustik avaneb .a title=”küsitlus, käi jala, tervisekõnd, sammulugeja, sammulugemine” href=”http://bit.ly/hFHiqw”>

Ette tänades, Teie Käi Jala! meeskond