CV Keskus spam: tööturu uuring ja odavama hinnaga kuulutus

Leidsin selle järgneva kirja kolmest postkastist. Neist 2 olid teatavad Krediidiinfole ja puuduvad teadaolevad varasemad kontaktid CV Keskusega. Vähemalt viimase 4 aasta jooksul. Kolmas oli üldaadressile info@ aga seda aadressi pole kunagi eksisteerinud. Selle asemel oli juriidilise isiku aadress kujul nimi ät nimi.ee aga kuna kasutasin e-maili puhul kõigi kirjade vastuvõtmist, siis leidsingi selle kirja. Seega, vahele jäite, CV Keskus oma späm kirja saatmisega. Ilmselt lisasite domeeni ette lihtsalt saaja “info” ja mõtlesite, et olete omast arust kavalad ning kellelgi ei tekki küsimusi selle aadressi teada saamises.

Tõsi, firmade üldaadressile pakkumiste saatmine ei ole seadusega keelatud aga suur osa firmasid lihtsalt ei reosta teiste firmade postkaste oma pakkumisega. CV Keskus teeb seda. Tõestatud.

——– Original Message ——–

Subject: Eesti tööturu-uuring
Date: Thu, 2 Dec 2010 11:21:29 +0200 (EET)
From: CV Keskus <info@cvkeskus.ee>
To:
Kui Te ei näe uudiskirja korrektselt, siis palun klikake

Tere päevast!

CV Keskus viib läbi küsitluse, mille esmärk on välja selgitada Eesti ettevõtjate ootused tööturu lähituleviku osas ning koguda informatsiooni tööportaalide kasutamise kohta. Küsimustele vastamine võtab aega mõned minutid. Teie vastused ja vastajate andmed hoiame konfidentsiaalsena.

TV Kõigi uuringus osalejate vahel loosime 17. detsembril 2010 välja .a href=”https://pood.elion.ee/productInfo/55/philips-42-lcd-televiisor-3605h/42PFL3605H/12?_target_key=4504818d2d517c8e4f03cb94de81695e” target=”_blank”>Philips 42″ LCD televiisori. Võitjat teavitame samal päeval.

Lisaks pakume Teile tänutäheks võimaluse avaldada CV Keskuse tööportaalis 2-nädalase tööpakkumise erihinnaga 399.- krooni +km (tavahind 1486.- +km).

.a href=”http://survey.cvkeskus.ee/survey.php” target=”_blank”> Vastata saate siin ››

Oleme ette tänulikud, kui leiate mõned minutid aega, et osaleda uuringus.

Eesti populaarseim tööportaal CV Keskus

Kui Te ei soovi edaspidi saada värskeid uudiseid ning pakkumisi, siis palun klikake ….
.

Spam kiri tuli Zone Media OÜ serverist:

Received: by dn97.zone.eu (Postfix, from userid 32246)
id