Horizon Travel ja sendsmaily.info spam

Received: from alpha.sendsmaily.info (eta.sendsmaily.info [212.117.183.199])
by eta.sendsmaily.info
——– Original Message ——–

Subject: Horizon Travel viib Aafrikasse!
Date: Tue, 9 Nov 2010 19:43:21 +0200 (EET)
From: Horizon Travel <info@horizontravel.ee>
Reply-To: info@horizontravel.ee
To:

Lõuna-Aafrika on eestlaste jaoks kauge ja eksootiline sihtkoht, millest unistavad paljud. Kes ütleks ära džiibisafarist, mille käigus võib näha elevante, kaelkirjakuid, antiloope, ninasarvikuid, lõvisid ning muid eksootilisi metsloomi? Kas sa tahaks sukelduda India ja Vaikse ookeani helesinises vees, imetleda värvikirevaid koralle ja ujuda koos sadade kalaparvede või on Su unistus hoopis rännata lõpmatuna näiva kõrbe maalilistel liivaluidetel? Lõuna Aafrika pakub seda kõike!

Nüüd pakub ka Horizon Travel Sulle ainulaadset võimalust sõita Lõuna-Aafrika ringreisile!

Toimub kaks eestikeelse reisiesindajaga ringreisi

27.02- 11.03.2011
13.03 -25.03.2011

Meie giidiks ringreisi ajal on paljudele Horizon Traveli klientidele juba tuttavaks saanud Kaie Nurmeste. Kaie on giidina töötanud juba üle kümne aasta, viimased seitse aastat Horizon Travelis. Kaie on lõpetanud Tartu Ülikooli ajalooteaduskonna.

Ringreisi hind 47 995 krooni reisija.

Hinnas sisaldub:
• Lennupiletid Tallinn-Frankfurt-Kaplinn / Johannesburg-Frankfurt-Tallinn
• Lennupiletid Kaplinn-Durban
• Eestikeelne reisisaatja
• 10 ööd majutust kaheses toas
• 10 hommikusööki
• 5 lõunasööki
• 6 õhtusööki

Loodusparkide sissepääsud
• Cape Point Nature Reserve
• Hluhluwe Umfolozi Game Reserve
• Kruger National Park

Lisatasu eest
• Viisa 1200 krooni
• Reisikindlustus
Täpsemalt programmist, hindadest ning Lõuna-Aafrikast loe meie .a href=”http://horizontravel.sendsmaily.net/redirect/BSMJLMOQEjUyaTy32T2pb9e_06C7j-DEP9ZmltZZXYO24IxJUTlMBhWKlanA6cBB4JFwbQlufi-VuIA3DYGh_JiyAR-5s_8-M1mUKRPK2oQ,/”>kodulehelt, saada meile päring info@horizontravel.ee või helista (+372) 6 409 053.

Usalda kvaliteeti!
Horizon Travel