CV Keskus: hinnatõus ei ole töötajate palgaootuseid muutnud (SPAM)

Received: by dn97.zone.eu (Postfix, from userid 32246)
id CCA
——– Original Message ——–

Subject: Oodatav hinnatõus ei ole töötajate palgaootuseid muutnud
Date: Tue, 5 Oct 2010 12:43:57 +0300 (EEST)
From: CV Keskus <info@cvkeskus.ee>
To:
Kui Te ei näe uudiskirja korrektselt, siis palun klikake .a href=”http://www.cvkeskus.ee/news_send.php?op=log_open_new&letter_id=488&_target_key=” target=”_blank”>siia

Tööpakkumise sisestamisel täiendusNüüd on tööpakkumise sisestamisel töö liigi juures lisaväli – ka üliõpilastele. Antud võimalust soovitame kasutada, kui töö on poole kohaga, ainult õhtusel ajal või sobib kodus töötamiseks. Loodame, et see aitab Teil rohkem kandidaate saada.

.a href=”http://www.cvkeskus.ee/firm_job_ads.php?_target_key=” target=”_blank”> Sisestan tööpakkumise ››

Testige oma töötajate loogilist mõtlemist

Koostasime Teile testi “Juhata töötajad üle jõe”. Hiinas on sarnast testi läbi viidud paljudel tööintervjuudel. See aitab hinnata kandidaatide loogilist mõtlemist. Testige ka oma töötajate võimeid! Mõnus vahepala lõunaks.

.a href=”http://www.cvkeskus.ee/test?_target_key=” target=”_blank”> Sooritan testi ››

Oodatav hinnatõus ei ole töötajate palgaootuseid muutnud
Viimastel kuudel on avalikkuses palju olnud juttu ees ootavast vältimatust hinna- ja palgatõusust. Viisime läbi palgaküsitluse portaali külastajate seas. Tahtsime teada, kuidas on viimastel kuudel Eesti ühiskonnas aset leidnud sündmused ja arutelud mõjutanud töötajate palgaootuseid.

.a href=”http://www.cvkeskus.ee/news.php?news_id=244&_target_key=” target=”_blank”> Loe küsitlusest lähemalt ››

Eesti populaarseim tööportaal CV Keskus

Kui Te ei soovi edaspidi saada värskeid uudiseid ning pakkumisi, siis palun klikake .a href=”http://www.cvkeskus.ee/news_send.php?op=unsubscribe&letter_id=488&_target_key=” target=”_blank”>siia >>