Viirused ja pettused: HD telekanaleid Sinu arvutis

Received: from webtemp by delta.alfanet.ee with local

*

See kiri on pettuse tunnustega, lubatakse väga ahvatlevat pakkumist ja kõik saatjat puudutav info on hästi varjatud.

——– Original Message ——–

Subject: See puudutab ka sind – lenda laivi
Date: Sun, 22 Aug 2010 14:10:18 +0300
From: Mait <mait@digi-tv.co.cc>
Reply-To: Mait <mait@digi-tv.co.cc>
To:

Hei!

Mul on Sulle üks tore uudis. Nüüd on Sul võimalus vaadata rohkem kui 4500 HD kvaliteediga telekanalit üle maailma. Oma arvutist otse Internetis.

Meie Live Stream Direct näitab HD telekanaleid Sinu arvutis. 24 tundi ööpäevas. Lühidalt öeldes – tänasest võid oma igakuise Digi TV arve unustada. Pole ju mõtet maksta Eesti kohalikele TV-operaatoritele, kes pakuvad oma kaabelvõrgus minimaalselt HD kvaliteediga kanaleid. Seda enam, et meie Stream Direct keskkonnas puuduvad igasugused jooksvad kulud ja arved üldse!

Veebilehelt leiad ka juhendi teleriga ühendamiseks, Digital Video Recorderi telestriimi salvestamiseks jm põnevat.

Vaata järele: TVdirectly.net

.a href=”http://www.tvdirectly.net/”>Live Stream Direct - tunnustatud HDTV striimitarkvara

Imelisi HD elamusi,
Mait

Live Stream Direct on tunnustatud ja erinevate rahvusvaheliste auhindadega pärjatud HDTV striimitarkvara – PC Monitor UK valis selle 2010. aasta kõige innovaatilisemaks veebitarkvaraks ning iTV Magazine on nimetanud seda parimaks TV-striimingu programmiks läbi aegade.

Selle teadaande edastas HD Digital Television Ltd. Juhul kui Sa ei soovi põnevate toodete ja teenuste kohta enam infot saada, siis .a href=”http://digi-tv.co.cc/est/eemalda.php”>kliki siia

*

Pilt asub http://www.hot.ee/digitelevisioon/number_one.jpg ehk tegemist ei ole hot.ee tavapärase reklaamiga. Seega oli pakkumine saadetud eraisikule ilma selleks nõusolekut omamata.

Domeen tvdirectly.net on registreeritud 2. augustil 2010 Zone Media OÜ vahendusel ning tegelik omanik pole samuti tuvastatav.

tvdirectly.net domeeni kohta whois
tvdirectly.net domeeni kohta whois

Samuti kasutatakse digi-tv.co.cc alamdomeeni, mille autorit pole võimalik teada saada, vaid co.cc domeeni omanikku Name : JONG SUNG, KIM

Septembri lõpus suunas domeen ümber lehele streamdirect.tv, mis pakkus samamoodi 4500 HD kanalit. See süvendab foorumites levinud arvamust, et tegemist oli pettusega (nuhkvara, viirused) või kellegi teise teenuse vahendamisega (pettus).  Samuti nõuab see viimati viidatud lehekülg tarkvara eest ühekordset tasu, et anda ligipääs justkui tasuta videopilti edastavatele IPTV kanalitele.