Põltsamaa Felix spam uudiskiri

Received: by h11.dbweb.ee (Postfix, from userid 11844)
id 9330C11

See kiri tuli vähemalt 3 (!) postkasti.

——– Original Message ——–

Subject: Felix uudiskiri
Date: Wed, 30 Jun 2010 05:37:35 +0300 (EEST)
From: Felix<info@poltsamaafelix.com>
Reply-To: Felix<info@poltsamaafelix.com>
To:

Felix

Kui näete e-kirja moonutatult, siis klikkige siia: .a href=”http://www.felix.ee/uudiskiri” target=”blank”>www.felix.ee/uudiskiri

Felix uudiskiri

Tere Virgo,Kaunis suvi on lõpuks Eestimaale jõudnud. Käesolevast uudiskirjast leiad nii mõndagi uut ja huvitavat, mida kaubanduses otsida tasuks. Olgu selleks siis uuenenud Põltsamaa suvised mahlajoogid või unikaalne aastakäiguvein Põltsamaa veinimeistritelt. Ja kui suve jooksul Põltsamaale satud, astu kindlasti läbi Felixi poest ja Põltsamaa Veinikeldrist, milles asuvas toidumuuseumis saab hea ülevaate Põltsamaal 90 aasta jooksul valmistatud toitudest ning jookidest.

Head lugemist ja ilusat suve!

Felixi jaanipäevakampaania!

Sel aastal toimus juba kuuendat korda Felixi Jaanipäevakampaania, mis erines varasematest selle poolest, et kaasatud olid kõik Felixi kaubamärgiga tooted, nagu majonees, aedviljad, margariin ja loomulikult ka ketšup. Ent uuendusi oli veel – nimelt loositi sel aastal välja mobiiltelefonid IGA PÄEV. Kokku läks loosi 52 telefoni.

Peaauhinna loosisime pidulikult välja Jaanilaupäeva õhtul. Peaauhind 50 000 krooni jäi sel aastal Põltsamaale ja selle võitis Merle Luht.

Täname omalt poolt kõiki osalenuid!

.a href=”http://www.felix.ee/jaanikampaania/voitjad.php” target=”blank”>

Felix Väljasõidupakett

Puhkusele sõites osta kaasa Felix Väljasõidupakett, mis sisaldab endas kahte maitsvat Felix värskekapsaborši veiselihaga.Toode on saadaval Selverites ja ETK suuremates kauplustes.
Paketi hind 39,90.

Põltsamaa uuenenud suvemaitsed!

Põltsamaa uued mahlapakendid on poeriiulitele jõudnud ning tagasiside Põltsamaa mahlasõpradelt igati positiivne. Proovi meie mahlavalikust uuenenud suvemaitseid – Põltsamaa jõhvikajooki ja mustika-õunajooki!Põltsamaa, ehtne ja hea!

.a href=”http://www.felix.ee/?op=body&id=29&art=67″ target=”blank”>Vaata Põltsamaa mahla reklaamklippi

.a href=”http://www.felix.ee/?op=body&id=49″ target=”blank”>Vaata tooteid

Põltsamaa Tõmmu 2002!

Eestimaistest mustsõstardest valminud 2002. aastakäigu Tõmmu on spetsiaalne juubelivein, millega Põltsamaa Felix tähistab 90 aasta möödumist eestimaise veinitootmise algusest. Tõmmut iseloomustab küps ja täidlane maitse.Põltsamaa Tõmmu 2002 pakub väärikat konkurentsi erinevatele kvaliteetsetele dessertveinidele ja üllatab marjaveinidele omase maitsekülluse rohkusega.

.a href=”http://www.felix.ee/?op=body&id=57&cid=331&cgid=” target=”blank”>Vaata toodet

Felix Rändrestoran

Alates juunikuust võib märgata erinevatel meelelahutus- ja spordiüritustel ning laatadel väljas Felix Rändrestorani. Kui keset üritust tunned nälga külasta kindlasti meie Rändrestorani, kust Felixi kokad pakuvad sulle kosutava kausitäie maitsvat suppi ning värskenduseks saad osta Põltsamaa mahlasid nii endale, kui ka pere pisematele.

Felix avas toidumuuseumi

Põltsamaa Felix avas koostöös Põltsamaa Lossi SA-ga Eesti vanima veini- ja joogitootmise väärika aastapäeva tähistamiseks lossi veinikeldris toidumuuseumi. Muuseumis saab ülevaate toidutootmise ajaloost Põltsamaal, alates ETK Põltsamaa Tehaste algusjärgust 1920ndatel, mil toodeti kohvi, kartulitärklist ja veini, nõukogude aegsest perioodist, mil värvikamateks toodeteks olid kosmonautidele suunatud tuubitooted, kuni tänapäevani. Toidumuuseum on avatud kõigile huvilistele Põltsamaa lossihoovis esmaspäevast pühapäevani.

AS Põltsamaa Felix, Tallinna mnt 1, Põltsamaa 48103, Eesti, e-post: info@poltsamaafelix.com
Te ei soovi infot e-posti teel saada, klikkige siia: