Sooduskampaania Krediidiinfo klientidele spam kirjadega

Received: from wimaxlan (gprs-inet-65-23.elisa.ee [194.150.65.23])
by smtp.uninet.ee

Kui tellite oma sooduskampaania spam kirjade saatmisega sellelt firmalt, siis võite peatselt ka enda andmed siit lehelt leida

——– Original Message ——–

Subject: OÜ pakkumine
Date: Wed, 14 Apr 2010 15:40:12 +0300
From: S.Kampaania <sooduskampaania@gmail.com>
Reply-To: sooduskampaania@gmail.com
To:

Tere.

Kirjutame seoses  OÜ e-posti kampaania pakkumisega. Arutamaks, milline lahendus teie ettevõtte reklaamiks kõige paremini sobib, saada palun vastus käesolevale kirjale või võta ühendust kodulehel oleva tellimusankeedi kaudu.

Lükka enda ärile enne suva soodsa kampaaniaga hoogu juurde! Praegu on kampaania põhipakett kõigest 2500.- eek (+KM).

Usume mõistliku turundamise põhimõtetesse ning ei häiri reklaamkirjadega adressaate, kes pakkumisi ei soovi. Kui avaldatakse soovi meie turundusbaasist lahkuda, eemaldatakse see aadress kõikidest tulevastest kampaaniatest. Kindlasti ei poolda me valimatut rämpspostitust!

Sooduskampaania pakutav e-posti turunduse teenus (e-mail marketing) on väga hea võimalus kiirelt toimivaks reklaamiks. Kampaania käigus saadetava ühe kontakti hind on äärmiselt soodne ja kampaania on kiiresti tasuv. Sõnum läheb kätte ettevõtetele üle Eesti!

Küsi lisa juba täna:
.a href=”http://sooduskampaania.eu/”>http://sooduskampaania.eu

Edu!


Pakkumine on saadetud Krediidiinfo avalikus turundusandmebaasis juriidilise isiku  OÜ üldaadressiks mägitud postkasti. Vabandame, kui selline post Teid häirib ning eemaldame aadressi kohe, kui selleks soovi avaldate. Aadressi eemaldamiseks klõpsa palun siin: .a href=”http://sooduskampaania.eu/unsubscribe”>http://sooduskampaania.eu/unsubscribe