Mikare.net ja Tallinna Konverentsid spam

Received: from csi.tallinnakonverentsid.ee.mic6.mikare.ee (r6.mikare.ee [195.250.172.6])
by smtp.mikare.net
v

Veel üks firma, kelle arvates on taoline pakkumine saaja poolt tellitud. EI ole, sest aadressi lisamine saajaks ei ole toimunud aadressi valdaja teadmisel. Kui igaüks võib suvalise aadressi saajaks lisada, siis ei ole see müügi kanal turvaline.

v
——– Original Message ——–

Subject: ERIPAKKUMINE Tartu seminaridele!
Date: Mon, 9 Nov 2009 16:34:42 +0200
From: Tallinna Konverentsid <info@tallinnakonverentsid.ee>
Reply-To: Tallinna Konverentsid <info@tallinnakonverentsid.ee>
To:
Kui Te ei näe uudiskirja korrektselt, vajutage siia..a href=”http://csi.tallinnakonverentsid.ee/statengine/1257771304/k889k/?url=http://csi.tallinnakonverentsid.ee/email/tartu-tl-koond-eelmosalejad-ta”>
Tere!

Ootame kõiki personalitöötajaid, raamatupidajaid, juriste ja tegevjuhte kahele väga vajalikule seminarile Tartusse, Dorpati Konverentsikeskusesse

26. novembril – Seminarile: Keskmise töötasu arvutamise uus kord,

kus Tartu Ülikooli personalitöö jurist, Eveli Ojamäe annab ülevaate alates 01.07.09 kehtivast keskmise töötasu arvutamise korrast ning vastab Teie küsimustele.

1. detsembril – Seminarile: Muutunud tööõigus pärast 1. juulit 2009,

kus tunnustatud lektorid Dr. jur Gaabriel Tavits, Mag.jur Eveli Ojamäe ja jurist Thea Rohtla annavad ülevaate uue Töölepingu seaduse sõlmpunktidest ning vastavad Teie küsimustele.

NB! Kuni 20. novembrini on need seminarid eriti soodsa hinnaga – a’ 1 300 kr+km. Kiirustage registreerima, sest kohti on piiratud arv!


Täpsemat töötasu seminari programmi saate vaadata siit ja osalemise tingimusi siit.

Seminarile registreerimine siin.

Täpsemat töölepingu seminari programmi saate vaadata siit ja osalemise tingimusi siit.

Seminarile registreerimine .a href=”http://www.tallinnakonverentsid.ee/index.php?group_id=2&id=300&pg=5&page=72&action=show_details&”>siin.


Kui Teie ettevõttes töötab vene keelt emakeelena rääkivaid inimesi, siis uut töölepingu seadust tutvustame vene keeles 2. detsembril Tallinnas toimuval üritusel:

.a href=”http://www.tallinnakonverentsid.ee/index.php?group_id=1&id=290&page=67&action=show_details&”>KOOLITUS: Uus Töölepingu seadus (VENE KEELES)

Kohtumiseni!

Liana Keskpalu,
seminaride projektijuht


Tallinna Konverentside uudiskirjaga saate liituda siin

* Käesolev  koolituspakkumine on saadetud Teile heas usus, et antud teema võiks Teile ja Teie organisatsioonile oluline  olla. Palun andke meile teada edaspidistest soovidest koolituspakkumiste osas e-posti teel või telefonil 6 619 500. Juhul, kui Te ei soovi enam infot seminaride/konverentside kohta, siis tagastage saadetud kiri vajutades ”reply”.
Eemalda e-mail nimekirjast Muuda kontaktandmeid .a href=”http://csi.mikare.net/” target=”_blank”>eMarketed by .a href=”http://csi.mikare.net/” target=”_blank”>MIKARE CSI

v