All-Tec OÜ spam Finantskoolitus toob raha

Received: from 113.158.190.90.sta.estpak.ee (HELO oldielan) ([90.190.158.113])
by

v

Kuidas All-Tec OÜ võttis kliendi ja naelutas ta spam kirja saatjaks. Siin oli varem spam tekst aga asendame selle spämmi pealt teenija kirjaga:

From: “Martin Anderson, ALL-TEC OÜ” [mailto: martin@all-tec.ee]
Sent: 24. august 2009. a. 9:03
To:
Subject: Re: Sooduskampaania tellimus

Tere.

Turundusbaas on koostatud Krediidiinfo andmete põhjal. Oleme ise filtreerinud välja vananenud või muutunud aadresse vastavalt saadud tagasisidele. Samuti eemaldanud aadressid, kuhu kindlasti reklaami ei soovita. Seega listis on reaalselt toimivad juriidiliste isikute aadressid. Eraldi liste praegu ei ole, ainult riigiasutuste kohta on veel eraldi andmebaas.

Milline idee kampaania korraldamiseks on ja millal kampaaniat korraldada soovite? Meil on korraldamiseks vaja kirja pealkirja, sisu (võib olla nii tekstina, kui graafiline) ja saatja andmeid. Kui kampaania tekst on koos aitame seda küljendada, teeme testsaatmise, saate tulemuse enda postkastis ise üle vaadata ja saadame kampaania firmadele laiali. Kirja saatmine kestab ca 12 tundi.

Kampaania korraldamisel on väga tähtis kirja pealkiri (mis kutsuks seda üldse lugema) ning ilma pikalt süvenemata arusaadav sisu, mis lugejat motiveeriks edasi lugema / klikkima kodulehele.

Kõik küsimused on tervitatud.

Edukat koostööd soovides,
Martin Anderson
tegevjuht
(+372) 56 577 380
.a href=”mailto:martin@all-tec.ee”>martin@all-tec.ee
.a href=”http://www.all-tec.ee/”>http://www.all-tec.ee

ALL-TEC OÜ
Vana-Posti 7, Tallinn
.a href=”mailto:info@all-tec.ee”>info@all-tec.ee , (+372) 683 5633
v

Original Message

Subject: Finantskoolitus toob raha
Date: Thu, 1 Oct 2009 02:33:25 +0300
From: <finantskoolitus@gmail.com>
Reply-To: finantskoolitus@gmail.com
To:

Teade

Finantskoolitus toob raha ja ootab Sind veel sellel aastal. Kasuta võimalust ja vaata siit täpsemalt, mida selleks teha.

Sinu,