Teade seoses Meta-Profit saadetud spämm kirjadega

See halvasti meelde jääva nimega Aleksander või keegi taoline, kes tahtis Meta-Profiti reklaami eemaldamist, siis mul on sulle hea sõnum, justkui Rõõmu Sõnum, et nüüd on lausa 2 spämmi meili avaldatud (Kuni tänase ähvarduskõneni oli vaid 1)

Head lugemist .a href=”../2009/05/13/spam-metaprofit-ja-roomu-sonum-mtu/”>Metaprofit.ee spämmi kohta (lõpus on link VOL 2 spämmile)

Selgutus selle postituse tausta kohta: helistas ja ähvardas keegi kas Meta-Profiti reklaami valmistanud reklaamifirmast või siis selle laiali saatnud Rõõmu Sõnumitest ja ähvardas hagiga, et tema spämmi meil on ülesse pandud. Olevat sellest teinud ka ekraanitõmmised ja tal üleüldse seal kõrval 2-3 juristi, kes valmis hagi kohtusse viima.

Ilmselt hakkas spämmi tellinud firmal valus.