Kristiina Ojuland Kutse

.a href=”http://ep2009.reform.ee/meedia/reformierakond-vs-keskerakond?utm_source=hot&utm_medium=email&utm_content=vali106&utm_campaign=ep2009″ target=”_blank”>Vali nimekiri 106

Hea kaasmaalane

Kutsun Sind isiklikult europarlamendi valimistel osalema. On väga tähtis, kas jääd koju või ei, sest on suur vahe, kes Eestit Euroopa Parlamendis esindab ja mida tal Euroopale öelda on. Seetõttu soovin Sulle selgitada, miks valida Reformierakonda.

Punkt üks. Väärikus! Meil on .a href=”http://ep2009.reform.ee/meedia/reformierakond-vs-keskerakond/?utm_source=hot&utm_medium=email&utm_content=link&utm_campaign=ep2009″ target=”_blank”>põhjalik programm, mille Euroopa Parlamendis ellu viime. Me ei tegele siseriikliku paanika õhutamisega, millega Euroopas üles astuda oleks piinlik. Sinu ees on lihtne valik – kas valida Euroopasse tegijad või pidurdajad, kas Reformierakonna Euroopa-tundmine ja töö Eesti majanduskasvu taastamise nimel või Keskerakonna ülikallis propaganda ja vaenuõhutamine.

Punkt kaks. Euro! Reformierakond võitleb visalt euro nimel, mis tõstab meie majanduse usaldusväärsust ja aitab luua uusi stabiilseid töökohti. Tänu mõjule Brüsselis toome teistest tõhusamalt koju eurotoetused, mis tõmbavad majanduse käima.

Punkt kolm. Maksud! Reformierakond seisab nii kodus kui ka Euroopas madala tulumaksu eest, mis aitab ettevõtjatel luua uusi töökohti igaühele ning jätab Sulle Sinu ausalt välja teenitud töötasu.

Punkt neli. Vanemahüvitis! Kui valid Reformierakonna, jääb alles vanemahüvitis. Meie eesmärk on viia Eesti vanemahüvitise süsteem üleeuroopaliseks ja Euroopa Liidu eelarvesse, et Sinu vanemahüvitis saaks Euroopa garantii.

Punkt viis. Tee oma valik kindla peale! Head kontaktid Euroopas, tugevad taustajõud, kogenud ja säravad kandidaadid teevad Reformierakonna nimekirja nendel valimistel kõige tugevamaks.

Valides Reformierakonna, valid Euroopa tasemel tegijad!

Sinu Kristiina Ojuland,
.a href=”http://ep2009.reform.ee/meedia/reformierakond-vs-keskerakond?utm_source=hot&utm_medium=email&utm_content=logo&utm_campaign=ep2009″ target=”_blank”>Vali nimekiri 106
Euroopa liberaalide asepresident,
EV välisminister 2002-2005,
Reformierakonna esinumber Euroopa Parlamenti