Baltic Tours infokiri: späm kirjade kogumik

v

——– Original Message ——–

Subject: [SPAM] Baltic Tours @riklient infokiri / aprill 2009
Date: 7 Apr 2009 10:00:33 -0000
From: Baltic Tours <baltic.tours@baltictours.ee>
To:

Baltic Tours

.a title=”@riklient, jaanuar 2009″ href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/57882.5056.3425917.24634.html” target=”_blank”>

Hea partner,

Arvan, et pole firmat ega asutust, kes oskaks täna öelda, mis homme saama hakkab – arvamusi ja prognoose on seinast seina. On tõenäoline, et keerulisest majandussituatsioonist tulevad välja kokkuhoidlikud, uusi võimalusi kasutavad ning tulevikku vaatavad ettevõtted! Kõik algab koostööst!

Aprillis 2009 täitub Baltic Toursil 20 tegevusaasta! Meie endi arvates on tegemist vanusega, mis on ühteaegu nii kaasaegselt väärikas kui ka annab aimu omandatud väärtuslikest kogemustest. Oleme veendunud, et meie edu ja jätkusuutlikkuse aluseks on meie kliendid – vastastikele ootustele tuginev koostöö, avatud suhted ning kliendikeskne lähenemine on andnud ning andmas ka tänases majandussituatsioonis parimaid lahendusi! Märksõnadeks on seejuures: personaalne nõustamine, alternatiivlahenduste pakkumine ning kokkuhoid reisiteenuste planeerimisel. Need omadused kokku annavad aluse usalduseks. Usalduseks, mis võidab hirmu tuleviku ees, mis tekitab “õlg-õla kõrval” tunde ning motiveerib tegutsemisel! Täna ei ole kellelgi meist kerge, ent koos saame hästi hakkama!

Tänud kõikidele klientidele, partneritele usalduse ja koostöö eest!

Sünnipäeva puhul kutsume aprillis kõiki ärikliente osa saama .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/75180.5056.3425917.24635.html”>Baltic Toursi sünnipäevakampaaniast! Meie tootevalikust leiavad põnevaid pakkumisi kõik! Valikus: soojamaareisid, lennu- ja laevapakkumised, spaa- ja elamusreisid jmp. Võta osa ka loosimisest atraktiivsetele auhindadele! .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/59446.5056.3425917.24636.html”>

Palju õnne meile kõigile!.a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/90080.5056.3425917.24637.html”>

Krista Lepik
Müügidirektor


.a href=”http://www.baltictours.ee/et/arireisid/arikliendi_uudiskiri/jaanuar_2009/baltic_tours_on_parima_mailiteenindusega_reisiburoo”>

.a title=”Konverentsid” href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/63889.5056.3425917.24638.html” target=”_blank”>

Juhul kui olete suhteid loomas või tunnete huvi Jaapani suunal, soovitame läbida mõni põnev ning hariv koolitus koostöös MoshiMoshi´ga:

KOOLITUS “Jaapani äritavad”
Koolitusel tutvustatakse Teile Jaapani kultuuri põhiväärtusi, heidetakse pilk igapäevasele töökultuurile, Jaapani ettevõtete hierarhilisele ülesehitusele ning Konfutsionismi mõjule jaapanlaste töösuhetes. Äritegemise edukusele aitavad kindlasti kaasa kõrgetasemelised suhtlusoskused. Mõisted: honne-tatemae (tõeline pale), enryo (teiste inimestega arvestamine), nemawashi (läbirääkimise tehnika), senpai- kohai (vanusel baseeruvad suhted) aitavad mõista jaapanlaste ärilist suhtluskeelt. Äritegemiseks on olulised ka nimekaardid, korrektsed tiitlid, kingitused, kehakeel ning viisakas vestlusoskus. Samuti on hea teada väikestest nn. tabuteemadest.. Koolitus sisaldab ka kerget jaapanipärast einet. Jaapani äritavadest räägib Kertu Bramanis. Koolituse kestvus: ca 2,5 tundi.

KOOLITUS “Jaapani keel ja kalligraafia”
Täiendavalt pakume võimalust end kurssi viia jaapani keele algtõdedega koolitusel “Jaapani keel ja kalligraafia”, kus Jaapanist pärit õpetaja teeb teile lühikursuse. Lisaks on võimalus läbida “Jaapani teetseremoonia”, “Naisena Jaapanis”, “Taiko trummide workshop”, “Sushi valmistamise kursus” ja “Jaapani mängud”.

Koolituste lisainfo ja broneerimine Baltic Toursi siseturismi osakonnast .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/40327.5056.3425917.24639.html”>siit..

ADRENALIINIROHKE KOOSOLEMINE LAITSE RALLYPARGIS!
Laitse RallyPark asub u. 25 km Tallinnast ning on avatud kõik päevad aastas! Koolitus, seminar, koosolek või firmapidu ühes sõidumõnu, järskude kurvide ning enneolematu adrenaliiniga- see on RallyPargis saadud elamused, millest on oht sõltuvusse jääda.Valida on nelja erineva ruumi vahel: seminariruum 20- 30 inimesele, õppeklass 12-24 inimesele, saunamaja kaminasaal kuni 20 inimesele ja kohvikuruum kuni 40 inimesele. Seminaritehnika: pabertahvel markeritega, magnettahvel, dataprojektor, ekraan, TV ja DVD, wifi. Pakutakse kohvipause, lõunasööki ning hilisemat meelelahutust rallirajal! Võimalus korraldada firmaüritusi, ralli- ja motospordivõistlusi, sõite ralliautode ja bagidega, sõita kogenud rallipiloodi kõrval või teha trikiautoga vigursõite jpm.

Koolituste lisainfo ja broneerimine Baltic Toursi siseturismi osakonnast .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/35396.5056.3425917.24640.html”>siit..

KORRALDA KONVERENTS UUEL LAEVAL M/S BALTIC QUEEN!
M/S Baltic Queen alustab sõitmist Tallinna ja Stockholmi vahel selle aasta kevadel. Keskenduses usaldusväärsele kvaliteedile, keskkonnasõbralikkusele ning energia säästmisele, pakutakse mugavust, luksuslikke tingimusi ka kõige nõudlikumatele klientidele. M/S Baltic Queeni konverentsikeskus asub laeva 5. tekil ning koondab 9 erineva suurusega konverentsiruumi (kõik kokku võimaldavad pidada koosviibimist 450 inimesel). Konverentsiruumid on nimetatud Tallinki ja Silja laevastiku järgi, stiilse kujundusega ning varustatud kaasaegse tehnikaga. M/S Baltic Queen pakub laia valikut restorane: Scandinavian Buffet Tallink, stiilne Vene köögi restoran „Aleksandra“, restoran Grill House, gurmeerestoran “Baltic Queen” pakuvad suus-sulavaid hõrgutisi! Tallinkil on võimalused konverentsideks, koosviibimisteks või koolitusteks ka laeva seisu ajal, mil laev seisab kai ääres! Sobivaimad laevad selleks on M/S Victoria ja 24.04.2009 liinile tulev uus laev M/S Baltic Queen. Konverentsi planeeritav algusaeg 11.00 kuni 17.00, tasuda tuleb vaid ruumi rent ja kohvibuffet`d. Konverentsipaketi hinnad al. 2911.-

Koolituste broneerimine Baltic Toursi äriklienditeenindusosakonnast .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/53234.5056.3425917.24641.html”>siit..

.a title=”Lennundusest” href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/80296.5056.3425917.24642.html” target=”_blank”>

ESTONIAN AIR / UUED LENNUKID! UUED SIHTKOHAD!
Estonian Air võtab kevadel kasutusele uued, ökonoomsemad ja kliendi jaoks mugavamad lennukid. 88- kohalised 2 mootoriga lennukid teevad vähem müra ja kulutavad vähem kütust. Kliendi jaoks on oluline see, et käsipagasi jaoks on rohkem ruumi, lennuki mõlemas otsas asuvad tualetid on avaramad. Kõik istmed on nahkistmed ja mugavamad. Uued lennukid tulevad liinile aprilli lõpus – mai alguses, esialgu on lahtine millistel liinidel alustavad.
Loodus tühja kohta ei salli – KLM-i poolt lõpetatud Amsterdami lendude asemel hakkab liinil lendama Estonian Air – alates 07. juunist kolmel päeval nädalas. Möödunud sügisel Berliini liinilt taandunud EasyJeti asemel hakkab Estonian Air taas lendama ka Berliini vahet – alates 08. juunist kahel päeval nädalas.
LUFTHANSA / ÄRI- JA PÜSIKLIENDITEENINDUSE ARENDUSED!
Lufthansa arendab pidevalt äri-ja püsiklientidele mõeldud teenust ning on avanud Frankfurdis esimese omataolise lounge’i saabuvate lendude territooriumil. Welcome Lounge’i eripära seisneb selles, et saabudes mandritevaheliselt lennult (mis tihtipeale maanduvad varastel hommikutundidel) saab aega maha võtta, lõõgastuda ja valmistuda eelolevaks päevaks juba saabuvate lendude alal. Lounge’i kahel korrusel on dushid, triikimisvõimalus, tasuta wifi, töö- ja puhkealad ning reisijatele pakutakse toekat buffet hommikusööki. Sissepääs äriklassi reisijatele või Miles&More kaardiomanikele.

.a title=”Hotellidest” href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/27358.5056.3425917.24643.html” target=”_blank”>

Sel korral on kuukirjas paljud teemad seotud Saksamaaga – räägime Lufthansast ja nende boonusprogrammist Miles&More. Jätkame sarnasel teemal ka hotellinduse rubriigis ning teeme juttu Frankfurdi äriklassi hotellidest.

FRANKFURT ÄRIKLASSI HOTELLID:

Intercity 3*** on esmaklassiline 3-tärni hotell, mis asub Frankfurdi kesklinnas, raudteejaama vahetus läheduses. Ärireisijale on kahtlemata oluline, et suured messikeskused jäävad jalutuskäigu kaugusele ning mõne minutiga jõuab Frankfurdi linnasüdamesse, kus leiab suure valiku restorane ning erinevaid ostuvõimalusi. Toad on sisustatud äriklassi hotellile vastavalt kõikide kaasaegsete mugavustega ning hotellis on olemas ka konverentsiruumid.
Hind ühese toa kohta al. 1405.-/öö

Radisson SAS 4**** asub Frankfurdi messikeskuse kõrval ning City West äripiirkonna vahetuses läheduses. Hotelli eriline arhitektuur on pilkupüüdev vaatamisväärsus omaette – hiiglaslik 19-korruseline klaaskuubik, mida ümbritseb sinine ketas. Toad on disainitud neljas erinevas stiilis – At home, Chic, Fashion ja Fresh. Tubades on internetiühendus ning terves hotellis levib ka tasuta wifi. Lisaks kahele restoranile ja ärikeskusele on hotellis ka tervisekeskuses, mida hotellikülalistel on võimalik tasuta kasutada.
Hind ühese toa kohta al. 1725.-/öö

Intercontinental 5***** asub kesklinnas Maini jõe kaldal. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusesse jääb nii äripiirkond kui ka muuseumid, teater ja ostukeskus. Lähim metroopeatus asub jala minnes 15 minuti kaugusel. Hotellis on kokku 770 kõikide mugavustega tuba, superior tubades on lisaks tasuta internetiühendus. Hotelly lobby’is, baarides ja lounge’is levib tasuta wifi. Hotellis on ka suur ärikeskus, mis on avatud 24h ööpäevas. 16 tipptasemel konverentsiruumi mahutavad kuni 700 delegaati.
Hind ühese standard toa kohta al. 1705.-/öö

UUDISEID ON KA EESTI ÄRIKLASSI HOTELLIDEL!

UUS! Meriton Conference & SPA Hotel
1. mail avatakse Tallinnas uus 301 numbritoaga hotell (Paldiski mnt.4), mis pakub erinevaid konverentsi-, toitlustamis- ja lõõgastumisvõimalusi. Hotelli konverentsikeskuses on 7 konverentsiruumi ning suurepärased võimalused toitlustuseks (kohvik, aasia restoran, bistroo, Piano ja Buddha baar). Vee- ja saunakeskuses on külastajate kasutuses aktiivbassein masaaþiduððide ja vastuvooluseadmega ning lõõgastusbassein massaaþivooditega, 2 mullivanni. Saunamaailmas on soome saun, aur-, soola ja aroomisaun. Lisaks asub Wellness spaa kompleksis ilusalong, spordiklubi jõu- ja aeroobikasaaliga. Nautida saab laia valikut erinevaid keha-, näo-ja kätehoolitsusi. Hotellis on ka 150-kohaline parkla ning garaaþ. Rohkem infot uue hotelli kohta leiad .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/04093.5056.3425917.24644.html”>siit..

Nordic Hotel Forum
Viru väljakul asuv äri-ja konverentsihotell Nordic Hotel Forum pakub esimese hotellina Baltikumis oma äriklassi tubades klientidele Skype-telefoni kasutamise võimalust. Kõikides tubades on traadita Interneti-ühendus ja moodne Skype-telefon, mille kasutamiseks ei ole arvutit vaja ja millega helistamine on tasuta, kui helistate teistele Skype’i kasutajatele, ja soodne, kui helistate mis tahes tava- ja mobiiltelefonidele kogu maailmas. Äriklassi tubades on ka parem vaade, tasuta mineraalvesi, kohvi ja tee valmistamise võimalused, tasuta filmikanalid, kohevad valged hommikumantlid ja sussid ning tasuta parkimise võimalus maa-aluses garaaþis. Toa hinna sisse kuulub ka rikkalik hommikusöögi-buffet ja lõõgastuskeskuse kasutamine. Äriklassi toa hind 105 EUR tuba/öö

.a title=”Boonusprogramm” href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/69547.5056.3425917.24645.html” target=”_blank”>

    LUFTHANSA boonusprogramm “MILES & MORE”
    Miles & More on peamiselt Star Allianssi kuuluvate lennufirmade boonusprogramm, mille liikmeteks on Lufthansa, Adria Airways, Air Dolomiti, Air One, the Austrian Airlines Group, Croatia Airlines, LOT Polish Airlines, SWISS, Luxair, lisaks hulk teisi partnereid nii lennufirmade, hotellide kui autorendi firmade seas. Boonuspunktide kogumine põhineb lennatud miilidel. Võimalik on koguda 3 erineva tasemega miile (boonusmiilid, staatusmiilid, HON Circle Miilid). Kokku on M&M programmis 3 erinevat taset, sõltuvalt sellest kui tihti erinevate partnerite teenuseid kasutate ja punkte kogute. Loe boonusprogrammi kohta täpsemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/66321.5056.3425917.24646.html”>siit..

    .a title=”Messireisid – http://www.messireisid.ee” href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/94695.5056.3425917.24647.html” target=”_blank”>

    APRILLIS ÜLLATA SEKRETÄRI/ASSISTENTI!

    22. aprillil tähistatakse rahvusvahelist sekretäride ja assistentide päeva!Klassikalised kingitused sekretäri meelespidamiseks on kimp kevadlilli, kommikarp või kolleegidega ühine lõunasöök mõnes vahvas restoranis. Lisaks traditsioonilistele kingitustele on saanud heaks tavaks anda sekretärile just sel nädalal võimalus end ametialaselt täiendada mõne koolituse või messi raames.

    Hea võimalus ettevõtte sekretärile (kui firma visiitkaardile) tunnustust jagada on sekretäride päeval teda meeldivalt üllatada. Mis aga võiks olla parim kingitus? Baltic Tours pakub kahte erinevat võimalust tema üllatamiseks:

    • .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/93174.5056.3425917.24648.html”>Kinkepakett messile Sekretär ja Assistent 2009
    • .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/26624.5056.3425917.24649.html”>Messireisi kinkepaketid

    Sekretäride nädal on enesetäiendamise ja heade soovide aeg!

    MESSIREISIPAKKUMISED:

    • .a href=”http://www.messireisid.ee/exhibition/70/offer_id/83″>Mööblitööstuse juhtivmess I-Saloni 22.-27.04.2009 Milaano, Itaalia
    • .a href=”http://www.messireisid.ee/exhibition/185″>Mööblidetailide ja sisekujunduse mess Interzum 13.-16.05.2009 Köln, Saksamaa
    • .a href=”http://www.messireisid.ee/exhibition/243/offer_id/86″>Puidutööstuse ja metsanduse mess Ligna 18.-20.05.2009 Hannover, Saksamaa

    Messireisid, kindlaim tee tipptegijateni!


    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/31365.5056.3425917.24650.html” target=”_blank”> .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/38835.5056.3425917.24651.html” target=”_blank”> .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/45961.5056.3425917.24652.html” target=”_blank”> .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/74175.5056.3425917.24653.html” target=”_blank”>
    See teade on saadetud Teile heas usus ning lootusega, et võime Teile oma teenustega kasulikud olla. Kui see kiri Teid häiris, siis kõige lihtsam viis selle kustutamiseks on vajutada oma arvuti Delete-klahvile. Kui Te ei soovi meilt enam tulevikus postitusi saada, siis palun andke sellest meile teada e-posti teel: .a href=”mailto:remove@baltictours.ee”>remove@baltictours.ee

    Tartus Ülikooli 10 tel 740 0000
    Tallinnas Pikk 31 tel 630 0460
    Tellimine: .a href=”mailto:ekontor@baltictours.ee”>ekontor@baltictours.ee

    v

    ——– Original Message ——–

    Subject: Baltic Tours – kingitused Sinule!
    Date: 27 Apr 2009 12:51:24 -0000
    From: Baltic Tours <baltic.tours@baltictours.ee>
    To:

    BT 20 – uued pakkumised

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/52814.5222.3451400.26132.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/49688.5222.3451400.26133.html” target=”_blank”>Lennupiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/05115.5222.3451400.26134.html” target=”_blank”>Laevapiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/79757.5222.3451400.26135.html” target=”_blank”>Ärireisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/22679.5222.3451400.26136.html” target=”_blank”>Puhkusereisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/83137.5222.3451400.26137.html” target=”_blank”>Majutus .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/21328.5222.3451400.26138.html” target=”_blank”>Siseturism .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/88262.5222.3451400.26139.html” target=”_blank”>Muud teenused
    Baltic Tours – kingitused Sinule!

    Aprillikuu alguses kutsusime kõiki reisihuvilisi oma sünnipäevale! Täna ei taha aga hoo sisse saanud pidustused teps-mitte lõppeda! Vastupidi, ahvatlevate reisipakkumistega sünnipäevatrall kulmineerub aprillikuu viimasel nädalal kui müüki saab paisatud kõik eelnevate nädalate sünnipäeva-pakkumised korraga! Tule ja soovi, broneeri ja reisi!

    Endiselt jagame puhkusereisi-ostjatele .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/78469.5222.3451400.26140.html” target=”_blank”>pealekauba kinkekaarte ja kutsume kõiki osalema .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/53651.5222.3451400.26141.html” target=”_blank”>sünnipäevaloosimises!

    Aprillikuu viimasel nädalal KÕIK MÜÜGIKS!

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/33993.5222.3451400.26142.html”>HISPAANIA Costa del Sol, hind al. 5495.- (Horizon Travel)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/10879.5222.3451400.26143.html”>TÜRGI Antalya, hind al. 5890.- (Novatours)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/40924.5222.3451400.26144.html”>HISPAANIA Costa Brava, hind al. 7990.- (Novatours)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/99274.5222.3451400.26145.html”>KREEKA Kreeta, hind al. 6690.- (Novatours)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/12784.5222.3451400.26146.html”>KREEKA Rhodos, hind al. 6490.- (Novatours)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/77446.5222.3451400.26147.html”>BULGAARIA Burgas, hind al. 6590.- (Novatours)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/78167.5222.3451400.26148.html”>BULGAARIA Varna, hind al. 5190.- (Novatours)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/19937.5222.3451400.26149.html”>KREEKA Kreeta, hind al. 6209.- (Tez Tour)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/22884.5222.3451400.26150.html”>HISPAANIA Costa del Sol, hind al. 7256.- (Tez Tour)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/24818.5222.3451400.26151.html”>SITSIILIA Taormina ja Cefalu, soodustus 2355.- (Aurinkomatkat)*
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/44328.5222.3451400.26152.html”>PORTUGAL Praia da Rocha, soodustus 2355.- (Aurinkomatkat)*
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/90910.5222.3451400.26153.html”>HISPAANIA Rota, Cadiz, Novo Sancti Petri, soodustus 2355.- (Aurinkomatkat)*
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/22269.5222.3451400.26154.html”>MADRIID ja TOLEEDO, hind al. 4800.- (Fix Ideed)
    Lend: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/36363.5222.3451400.26155.html”>BARCELONA, hind 2867.- + soodustused lastele (Czech Airlines)
    Lend: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/57201.5222.3451400.26156.html”>MILAANO, hind  2867.- +  soodustused lastele (Czech Airlines)
    Lend: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/20551.5222.3451400.26157.html”>ROOMA, hind 2867.- +  soodustused lastele (Czech Airlines)
    Lend: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/99830.5222.3451400.26158.html”>HONG KONG, hind 6435,- (Cathay Pacific)*
    Lend: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/81920.5222.3451400.26159.html”>BANGKOK, hind 7515,- (Cathay Pacific)*
    Lend: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/96423.5222.3451400.26160.html”>WINDHOEK Namiibia, hind 7535.- (Air Namibia)**
    Lend: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/78033.5222.3451400.26161.html”>JOHANNESBURG, hind 8340.- (Air Namibia)**
    Lend: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/54955.5222.3451400.26162.html”>KAPLINN, hind 8810.- (Air Namibia)**
    Laev: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/66717.5222.3451400.26163.html”>1 SUUND liinil Tallinn-Stockholm-Tallinn, hind al. 745.- (Tallink)
    Laev: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/35838.5222.3451400.26164.html”>1 SUUND liinil Helsingi-Rostock-Helsingi, hind al. 1390.- (Tallink)
    Laev: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/69768.5222.3451400.26165.html”>1 SUUND liinil Tallinn-Helsingi-Tallinn, hind al. 244.- (Tallink)
    Laev: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/45394.5222.3451400.26166.html”>EDASI-TAGASI liinil Tallinn-Helsingi-Tallinn, hind 350.- (Lindaliini)
    Laev: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/75780.5222.3451400.26167.html”>1 SUUND Lindaklassis liinil Tallinn-Helsingi-Tallinn, hind 300.- (Lindaliini)
    Laev: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/46549.5222.3451400.26168.html”>PÄEVAKRUIIS Helsingisse, hind 250.- + auto kaasa 500.- eest (Viking Line)
    Laev: .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/88195.5222.3451400.26169.html”>Edasi-tagasi AUTOPAKETT liinil Tallinn-Helsingi-Tallinn, hind 1250.- (Viking Line)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/87430.5222.3451400.26170.html”>REISIKINDLUSTUSPOLIISID soodustusega -15% (Salva Kindlustus)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/96912.5222.3451400.26171.html”>REISIKINDLUSTUSPOLIISID soodustusega -20% (Seesam Kindlustus)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/54826.5222.3451400.26172.html”>Messireis “SEKRETÄR JA ASSISTENT 2009”,hind al. 500.- (Messireisid)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/51516.5222.3451400.26173.html”>Messireis “HABITARE 2009”, hind al. 400.- (Messireisid)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/63775.5222.3451400.26174.html”>FRA MARE THALASSO SPA “Spa mini”, hind 1800.- (2 ööd)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/54569.5222.3451400.26175.html”>MERESUU SPA & HOTEL “Puhkus Meresuus”, hind 1300.- (2 ööd)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/79347.5222.3451400.26176.html”>GRAND ROSE SPA HOTEL “Kevadine turgutus”, hind al. 905.- (1 öö)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/23653.5222.3451400.26177.html”>AQVA HOTEL & SPA “Puhkusepakett”, hind 650.- (1 öö)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/96212.5222.3451400.26178.html”>SUKELDUMISKURSUSED, hind al. 199.- (Decostop sukeldumisklubi)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/27874.5222.3451400.26179.html”>HIIGELKANUU- ja RÄÄTSAMATK, hind 760.- (360 kraadi seiklused)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/37993.5222.3451400.26180.html”>KABAREE ETENDUS, hind 585.- (Sokos Hotel Viru)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/92639.5222.3451400.26181.html”>KONVERENTSIPAKETT, hind al. 355.- (Sokos Hotel Viru)
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/77797.5222.3451400.26182.html”>Majutuspakett SOKOS HOTEL VIRU, hind al. 815.-

    * pakkumine algusega Helsingist
    ** pakkumine algusega Londonist

    Puhkusereisi ostjale kinkekaart pealekauba!
    Ostes aprillis reisibüroost Baltic Tours Eesti reisikorraldaja soojamaapuhkuse- või eksootikareisi, premeerime Sind omalt poolt kinkekaartidega – kas pole mitte tore! Kinkekaardid väärtuses: 300, 500, 800 ja 1000 EEK!  Loe lähemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/37363.5222.3451400.26183.html” target=”_blank”>siit..

    Sünnipäevaloosis super-auhinnad!
    Mitmed head koostööpartnerid on tunnustanud meie toredat aastapäeva ahvatlevate auhindadega! Teps mitte ei taha aga me neid kingitusi endale.a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/01648.5222.3451400.26184.html”>Veel rohkem loosiauhindu! hoida- vastupidi, kingitustel on positiivne üllatusmoment – toovad rõõmu ja sära silmadesse! Seepärast soovime neid hoopis oma klientidega jagada! Osalemiseks klikka kõrvaloleval pildil >>

    Palju õnne meile kõigile!

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/64198.5222.3451400.26185.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/10236.5222.3451400.26186.html” target=”_blank”>Uudised
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/08554.5222.3451400.26187.html” target=”_blank”>E-kontor
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/56763.5222.3451400.26188.html” target=”_blank”>Lennud
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/51309.5222.3451400.26189.html” target=”_blank”>Puhka Eestis
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/46600.5222.3451400.26190.html” target=”_blank”>Puhka piiri taga
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/65854.5222.3451400.26191.html” target=”_blank”>puhkusereisid.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/80388.5222.3451400.26192.html” target=”_blank”>messireisid.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/47506.5222.3451400.26193.html” target=”_blank”>citybreak.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/85041.5222.3451400.26194.html” target=”_blank”>spabreak.ee
    See teade on saadetud Teile heas usus ning lootusega, et võime Teile oma teenustega kasulikud olla. Kui see kiri Teid häiris, siis kõige lihtsam viis selle kustutamiseks on vajutada oma arvuti Delete-klahvile. Kui Te ei soovi meilt enam tulevikus postitusi saada, siis palun andke sellest meile teada e-posti tee

    v
    ——– Original Message ——–

    Subject: Lennupiletid uskumatu hinnaga!
    Date: 4 May 2009 10:26:54 -0000
    From: Baltic Tours <baltic.tours@baltictours.ee>
    To:

    BT 20 – uued pakkumised

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/08521.5273.3451400.26487.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/54360.5273.3451400.26488.html” target=”_blank”>Lennupiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/70798.5273.3451400.26489.html” target=”_blank”>Laevapiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/34187.5273.3451400.26490.html” target=”_blank”>Ärireisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/25981.5273.3451400.26491.html” target=”_blank”>Puhkusereisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/74983.5273.3451400.26492.html” target=”_blank”>Majutus .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/35249.5273.3451400.26493.html” target=”_blank”>Siseturism .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/99154.5273.3451400.26494.html” target=”_blank”>Muud teenused
    Pidu toimub pilvedel!

    Olenemata sellest, et Baltic Toursi ametlik sünnipäevakuu lõppes aprillikuus, jätkame rõõmutoovate sünnipäevapakkumistega! Järgnevad kuud saavad olema põnevad ning täis ootusärevust – iial ei või teada, mis ahvatlev pakkumine potsatab postkasti. Mõni lennu-, laeva-, soojamaareisi või siseturismi pakkumine, millest oleks lihtsalt patt mitte osa saada!

    Maikuu sünnipäevaline on Teie ees!

    Lennufirma: Estonian Air
    Kehtib müügiks: 04. – 09. mai (k.a.) kuni kl. 15.00

    Kehtib lendamiseks: 01. juuni – 31. detsember 2009

    Sihtkoht

    ühe suuna pilet       

    edasi-tagasi pilet

    Helsingi

    al. 799.-

    al. 1599.-

    Vilnius

    al. 999.-

    al. 1899.-

    Berliin

    al. 999.-

    al. 2199.-

    Amsterdam

    al. 999.-

    al. 2499.-

    Kopenhaagen

    al. 1099.-

    al. 2199.-

    Stockholm

    al. 1099.-

    al. 2099.-

    Oslo

    al. 1099.-

    al. 2099.-

    Hamburg

    al. 1099.-

    al. 2099.-

    München

    al. 1099.-

    al. 2199.-

    London*

    al. 1099.-

    al. 2399.-

    Minsk

    al. 1199.-

    al. 2399.-

    Kiiev

    al. 1199.-

    al. 2499.-

    Dublin

    al. 1299.-

    al. 2699.-

    Moskva

    al. 1299.-

    al. 2499.-

    Brüssel

    al. 1299.-

    al. 2599.-

    Dubrovnik

    al. 1299.-

    al. 2599.-

    Milaano*

    al. 1399.-

    al. 2799.-

    Pariis*

    al. 1399.-

    al. 2999.-

    Barcelona**
    Rooma

    al. 1399.-
    al. 1396.-

    al. 2699.-
    al. 2799.-

    Lisainfo, piletite tellimine meie kodulehekülje kaudu .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/91844.5273.3451400.26495.html”>SIIN..

    Ülaltoodud linnad pakuvad palju huvitavat avastamist! Avasta Berliin (Uus!), Amsterdami tulbiturud, romantiline Rooma ja trendikas London… Teejuhiks Sinu linnapuhkusel on CityBREAK ühes pakkumistega 20 erinevasse sihtkohta! Vaata kõiki pakkumisi .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/74046.5273.3451400.26496.html”>SIIT..

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/04360.5273.3451400.26497.html”>

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/64921.5273.3451400.26498.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/41039.5273.3451400.26499.html” target=”_blank”>Uudised
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/44853.5273.3451400.26500.html” target=”_blank”>E-kontor
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/15683.5273.3451400.26501.html” target=”_blank”>Lennud
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/35961.5273.3451400.26502.html” target=”_blank”>Puhka Eestis
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/42575.5273.3451400.26503.html” target=”_blank”>Puhka piiri taga
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/42572.5273.3451400.26504.html” target=”_blank”>puhkusereisid.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/14362.5273.3451400.26505.html” target=”_blank”>messireisid.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/33280.5273.3451400.26506.html” target=”_blank”>citybreak.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/10006.5273.3451400.26507.html” target=”_blank”>spabreak.ee
    See teade on saadetud Teile heas usus ning lootusega, et võime Teile oma teenustega kasulikud olla. Kui see kiri Teid häiris, siis kõige lihtsam viis selle kustutamiseks on vajutada oma arvuti Delete-klahvile. Kui Te ei soovi meilt enam tulevikus postitusi saada, siis palun andke sellest meile teada e-posti tee

    v

    ——– Original Message ——–

    Subject: Suur valik soodsaid puhkusereise!
    Date: 6 May 2009 04:16:44 -0000
    From: Baltic Tours <baltic.tours@baltictours.ee>
    To:

    BT 20 – uued pakkumised

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/69473.5278.3451400.26558.html” target=”_blank”>

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/06807.5278.3451400.26559.html” target=”_blank”>Lennupiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/14832.5278.3451400.26560.html” target=”_blank”>Laevapiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/28774.5278.3451400.26561.html” target=”_blank”>Ärireisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/59036.5278.3451400.26562.html” target=”_blank”>Puhkusereisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/68106.5278.3451400.26563.html” target=”_blank”>Majutus .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/98057.5278.3451400.26564.html” target=”_blank”>Siseturism .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/41951.5278.3451400.26565.html” target=”_blank”>Muud teenused
    SUUR VALIK SOODSAID SOOJAMAAREISE!

    Kui hing ihkab lõõmavat päikest ja mõnusalt sooja merevett, kus oma varbaid leotada, siis tule ja saa koos meiega osa hullumeelsest reisirallist! Suvistele ja talvistele sihtkohtadele kehtivad ju nüüd soodustused kuni 45%!

    Pakkumised:

    • Reisipaketid (1 nädal) suvistesse sihtkohtadesse al. 3990.-
      Sihtkohad: Lido di Jesolo, Rimini, Napoli, Palermo, Küpros, Korfu, Kreeta, Sloveenia, Horvaatia ja Montenegro.
    • 1 suuna lennupiletid suvistesse sihtkohadesse al. 999.-
      Sihtkohad: Lido di Jesolo, Rimini, Napoli, Palermo, Küpros, Korfu, Kreeta, Nizza ja Faro (Portugal).
    • 1 suuna lennupiletid talvistesse sihtkohtadesse al. 1990.-
      Sihtkohad: Hurghada, Sharm el Sheikh ja Luxor.
    • TOP PROMO loteriimajutus Egiptuses al. 3333.-

    Müügiperiood: 05.- 09. mai (kuni kl.14:00) 2009
    Vastustav reisikorraldaja: Top Tours

    Lisainfo ja tellimine kodulehekülje kaudu .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/41861.5278.3451400.26566.html”>SIIN..

    PUHKUSEREISI OSTJALE KINKEKAART PEALEKAUBA! .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/50035.5278.3451400.26567.html”>
    Baltic Toursi 20.- nda sünnipäeva puhul jagame kõikidele Baltic Toursi kaardiklientidele soojamaareisi ostmisel kinkekaarte väärtuses: 300, 500, 800 ja 1000 krooni! Loe lähemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/88450.5278.3451400.26568.html”>siit..

    Rallita suvesse koos Baltic Toursiga!

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/00340.5278.3451400.26569.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/42353.5278.3451400.26570.html” target=”_blank”>Uudised
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/87751.5278.3451400.26571.html” target=”_blank”>E-kontor
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/57277.5278.3451400.26572.html” target=”_blank”>Lennud
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/89323.5278.3451400.26573.html” target=”_blank”>Puhka Eestis
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/91496.5278.3451400.26574.html” target=”_blank”>Puhka piiri taga
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/37854.5278.3451400.26575.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/03172.5278.3451400.26576.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/05330.5278.3451400.26577.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/35875.5278.3451400.26578.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/65653.5278.3451400.26579.html” target=”_blank”>puhkusereisid.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/45822.5278.3451400.26580.html” target=”_blank”>messireisid.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/44712.5278.3451400.26581.html” target=”_blank”>citybreak.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/67730.5278.3451400.26582.html” target=”_blank”>spabreak.ee
    See teade on saadetud Teile heas usus ning lootusega, et võime Teile oma teenustega kasulikud olla. Kui see kiri Teid häiris, siis kõige lihtsam viis selle kustutamiseks on vajutada oma arvuti Delete-klahvile. Kui Te ei soovi meilt enam tulevikus postitusi saada, siis palun andke sellest meile teada e-posti te

    v
    ——– Original Message ——–

    Subject: Baltic Toursi kuukiri / mai 2009
    Date: 8 May 2009 11:14:33 -0000
    From: Baltic Tours <baltic.tours@baltictours.ee>
    To:

    Baltic Toursi kuukiri

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/00741.5306.3425917.26725.html” target=”_blank”>Lennupiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/79135.5306.3425917.26726.html” target=”_blank”>Laevapiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/83177.5306.3425917.26727.html” target=”_blank”>Ärireisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/16088.5306.3425917.26728.html” target=”_blank”>Puhkusereisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/08878.5306.3425917.26729.html” target=”_blank”>Majutus .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/65099.5306.3425917.26730.html” target=”_blank”>Siseturism .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/31901.5306.3425917.26731.html” target=”_blank”>Muud teenused
    BALTIC TOURSI KUUKIRI – PÕNEV LUGEMINE!

    Kevad liigub kerge sammuga suve poole. Peatselt saabuv suvi aga sillutab teed sügisele, mis annab omakorda teatepulga talvele. Ja olemegi jälle ringiga tagasi jõudmas kauaoodatud kevadesse! Ja nii see käib – ringiratast, ent igal korral erinevalt, erinevaid kogemusi saades ning erinevaid elamusi kaasa võttes…

    Möödunud talvel, veidi enne kevade saabumist, sai talletatud Head Emotsioonid räätsamatkalt Sirtsi soos. Lumistelt radadelt võeti kaasa elamused, mis ei unune!
    Kevadkuu mai lubab piduliku kalendritähtpäevana tähistada Emadepäeva! Meie rõõm on tutvustada kuukirja lugejatele rubriigis “meie ise :)” silmapaistavat Ema meie kollektiivist!
    Käesolevas kuukirjas teeme etteulatuva vaate ka Eestimaa suvele- päevakajaline artikkel arutleb Eesti siseturismi hetkeolukorra üle ning annab ülevaate võimalustest eeloleval suvel!

    Nõnda nagu keerleb maakera ning saabuvad üksteise järel erinevad aastaajad, rändavad ja liiguvad maailmas ringi paljud eestlased. Meie parimad tervitused ning soovid Marikale ja Tomile, kes jagavad meiega ka seekordses kuukirjas oma imetabast maailmarännakut! Kõigest lähemalt aga juba järgemööda!

    Head lugemist!

    BALTIC TOURS – MEIE ISE :)

    Käesolev rubriik annab volitused ja vaba “veebi-pinda” kirjutada meist endist- täpselt seda mis südamel, mis teoksil või plaanis tulevikus!

    Inspiratsiooniks maikuu “Meie ise :)” rubriigile on kohe-kohe saabuv Emadepäev. Päev, mis loodetavasti toob kodudesse killukest elevust, pidulikkust, lähedust ning palju, palju armastust! Käesolevas kuukirjas on meil heameel tutvustada Teile ühte säravat Ema meie seast! Saage tuttavaks  – Baltic Toursi messireiside projektijuht Angela Järg!

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/92551.5306.3425917.26732.html”>Loe lähemalt siit >>

    EESTLASED MAAILMAS..

    Varasemates kuukirjades tegime põgusa sissejuhatuse ning tutvustasime Teile Marikat ja Tomi – tegu kahe julge noore inimesega, kes  otsustasid jätta mõneks ajaks siinse mammona. Üheskoos suunduti rännakutele, mida  jagatakse ka Baltic Toursi klientidega!

    Reisiblogi märtsikuu maailmarännakud annavad põnevate vihjetena järgmised märksõnad: Hea Haldjas Hera ja kuradikuum lõkkevann, elu Cooki saartel, akvaariumis snorgeldamine, inimkatsed ja nunna päevik.

    Reisiblogi on kujunenud meie kuukirja lugejate seas vaieldamatuks lemmikuks! Paratamatult kipud unistama ning mõtetes Marika ja Tomiga kaasa rändama! Aga kõigest täpsemalt juba reisiblogis!

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/23569.5306.3425917.26733.html”>Loe lähemalt siit >>

    Uudiseid
    reisimaailmast
    Selgunud on Baltic Tours 20 Sünnipäevaloosi võitjad!

    Tähelepanu kaardikliendid!Puhkusereisi ostu puhul jagame püsiklientidele tasuta reisikinkekaarte!
    Estonian Air uued lennukid ja sihtkohad!
    Tez Tour reiskorraldaja Lepatriinuklubi Türgis!
    Aurinkomatkat uued ning põnevad sihtkohad!
    Tallinnas avas uksed Von Stackelberg Hotel Tallinn!
    Saaremaal saab raha eest metsatöid proovida!

    Grand Rose Spa alustab Ekesparre Residents hotelli opereerimist Saaremaal!

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/92242.5306.3425917.26734.html”>Loe lähemalt siit >>

    Päevakajaline

    Seekordne artikkel on esitanud väljakutse leida vastuseid Eesti siseturismi teemal:  Mis on hetkeseis ja turismitrendid lähitulevikus? Mida toob endaga kaasa saabuv Maarjamaa suvi?

    Lahkelt olid nõus omi mõtteid ja arvamusi jagama Baltic Toursi incoming suuna tootearendusjuht Evelyn Rosenberg ja  müügijuht Asmik Tsaturjan.

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/66948.5306.3425917.26735.html”>Loe lähemalt siit >>
    Heade emotsioonide nurgake

    “Heade emotsioonide nurgake” jagab rõõmu, on elamusterohke ning positiivset hasarti tekitav!Seekordsed Head Emotsioonid  pärinevad ajast, mil väljas pimestas silmi valge-valge lumi… Mõnusa ühiskondliku ettevõtmisena külastas tore seltskond peretuttavaid Sirtsi sood ning tegid läbi elamusterohke räätsamatka!

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/88478.5306.3425917.26736.html”>Loe lähemalt siit >>

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/58248.5306.3425917.26737.html” target=”_blank”>puhkusereisid.ee

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/14393.5306.3425917.26738.html” target=”_blank”>messireisid.ee

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/96815.5306.3425917.26739.html” target=”_blank”>citybreak.ee

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/80172.5306.3425917.26740.html” target=”_blank”>spabreak.ee

    See teade on saadetud Teile heas usus ning lootusega, et võime Teile oma teenustega kasulikud olla. Kui see kiri Teid häiris, siis kõige lihtsam viis selle kustutamiseks on vajutada oma arvuti Delete-klahvile. Kui Te ei soovi meilt enam tulevikus postitusi saada, siis palun andke sellest meile teada e-posti teel

    v
    ——– Original Message ——–

    Subject: Otsid viimase hetke reisipakkumisi?
    Date: 11 May 2009 13:51:57 -0000
    From: Baltic Tours <baltic.tours@baltictours.ee>
    To:

    BT 20 – uued pakkumised

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/56655.5331.3451400.26884.html” target=”_blank”>

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/14905.5331.3451400.26885.html”>

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/41763.5331.3451400.26886.html” target=”_blank”>Lennupiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/47893.5331.3451400.26887.html” target=”_blank”>Laevapiletid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/88644.5331.3451400.26888.html” target=”_blank”>Ärireisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/06034.5331.3451400.26889.html” target=”_blank”>Puhkusereisid .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/18039.5331.3451400.26890.html” target=”_blank”>Majutus .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/03201.5331.3451400.26891.html” target=”_blank”>Siseturism .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/07035.5331.3451400.26892.html” target=”_blank”>Muud teenused
    Otsid viimase hetke reisipakkumisi?

    Ära raiska aega erinevate internetilehekülgede uurimisele! Reisikorraldajate eripakkumised ning viimase hetke reisid leiad Baltic Toursi koduleheküljelt!   E-KONTOR  –  parim valik reisiteenuseid kiirelt ning soodsalt!

    Hetke kuumimad pakkumised:

    • TÜRGI, Bodrum (1 nädal, Kõik hinnas!) al. 5500.-
      Tutvu pakkumistega lähemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/27981.5331.3451400.26893.html”>siin..
    • TÜRGI, Kemer (1 nädal, Ultra kõik hinnas!) al. 6725.-
      Tutvu pakkumistega lähemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/68494.5331.3451400.26894.html”>siin.. NB! Liitu Lepatriinuklubiga!
    • HISPAANIA, Costa del Sol (1 nädal, hommiku- ja õhtusöök) al. 4330.-
      Tutvu pakkumistega lähemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/83608.5331.3451400.26895.html”>siin..
    • INDIA, Goa reisidele soodustus kuni 4000.- !
      Tutvu pakkumistega lähemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/91554.5331.3451400.26896.html”>siin..
    • Lennupilet TEL AVIV (edasi-tagasi), hind 5969.-
      Lennupilet
      TBILISI (edasi-tagasi) , hind 4468.-
      Lennupilet JEREVAN
      (edasi-tagasi), hind 6568.-
      Tutvu pakkumistega lähemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/11604.5331.3451400.26897.html”>siin..

    PUHKUSEREISI OSTJALE KINKEKAART PEALEKAUBA! .a href=”http://www.baltictours.ee/et/puhkusereisid/eripakkumised/puhkusereisi_ostjale_reisikinkekaart_pealekauba”>
    Baltic Toursi 20.- nda sünnipäeva puhul jagame kõikidele Baltic Toursi kaardiklientidele soojamaareisi ostmisel kinkekaarte väärtuses: 300, 500, 800 ja 1000 krooni! Loe lähemalt .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/51301.5331.3451400.26898.html”>siit..

    Baltic Tours – teab kuhu viib!

    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/58707.5331.3451400.26899.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/04265.5331.3451400.26900.html” target=”_blank”>Uudised
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/52223.5331.3451400.26901.html” target=”_blank”>E-kontor
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/76261.5331.3451400.26902.html” target=”_blank”>Lennud
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/92691.5331.3451400.26903.html” target=”_blank”>Puhka Eestis
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/87504.5331.3451400.26904.html” target=”_blank”>Puhka piiri taga
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/65350.5331.3451400.26905.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/59132.5331.3451400.26906.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/74602.5331.3451400.26907.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/03035.5331.3451400.26908.html” target=”_blank”>
    .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/73165.5331.3451400.26909.html” target=”_blank”>puhkusereisid.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/04968.5331.3451400.26910.html” target=”_blank”>messireisid.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/66846.5331.3451400.26911.html” target=”_blank”>citybreak.ee .a href=”http://ad.bt.ee//pub/redirect/42884.5331.3451400.26912.html” target=”_blank”>spabreak.ee
    See teade on saadetud Teile heas usus ning lootusega, et võime Teile oma teenustega kasulikud olla. Kui see kiri Teid häiris, siis kõige lihtsam viis selle kustutamiseks on vajutada oma arvuti Delete-klahvile. Kui Te ei soovi meilt enam tulevikus postitusi saada, siis palun andke sellest meile teada e-posti tee

    v