spam turundusproff.com rikub oma tellija firma maine

Väike hoiatus, et e-posti saatmine on nagu varblaste laskmine kahurist. Jõudu ja väge on palju aga tulemust minimaalselt. Seega ärge laskuge masspostituse tasemele! Jõuate vaid käesolevasse andmebaasi.

Received: from www.turundusproff.net (213-35-135-195-dsl.trt.estpak.ee [213.35.135.195])
by Relayhost1.neti.ee
——– Original Message ——–

Subject: Meie aitame Sul müüa!
Date: Thu, 12 Mar 2009 06:39:10 +0000
From: Turundusproff <info@turundusproff.com>
Reply-To: info@turundusproff.com
To:

Meie aitame Sul müüa! 100% toimiv e-mail marketing kampaania meilt!


E-mail marketing on kõige efektiivsem sekkumisturunduse liik arvestades kampaania kogumaksumust, ühe sõnumi odavat hinda ning saadavat tulu.

  • Kampaania kujundamine - arvestades reklaamikanali omapärasid.
  • Eelnev testimine - veendume, et kirjad kohale jõuaksid ja avaneksid.
  • Saatmine - ca. 30 000 Eesti firma üldaadressile.
  • Tagasiside -  kampaaniajärgne detailne statistika.
Kampaania kogumaksumus:   6 900.-
Meie poolt kasutatav andmebaas on üks parimaid Eestis, sest:
  • Firmade üld-aadresside taga peituvad otsustajad.
  • Peaaegu igale aadressile saabuvaid kirju loeb alati keegi.
  • Juriidilistele isikutele e-maili teel reklaami saatmise kohta puuduvad Eestis (aga ka mujal Euroopa Liidus) õigusaktidest tulenevad piirangud.

Meie pakutavate adressaatide käes liigub raha! ca. 30'000 ettevõtte üldaadressi!

E-mail marketingi abil on võimalik müüa kõike: ehitusmaterjale, koolitusi, mööblit, vaba aja veetmise võimalusi, printerite kassette... Väljasaadetavate sõnumite hulk on nii suur, et kampaania lihtsalt ei saa ebaõnnestuda! Keskmiselt saavad meie kliendid 1500-3000 unikaalset külastajat kampaania kohta. Klientide sõnul teenitakse tavaliselt kampaania maksumus 1-2 nädala jooksul 3-10 kordselt tagasi. Lisaks hoiavad väga paljud e-mailide saajad neile huvi pakkunud reklaami alles ning sooritavad ostu paari kuu kuni poole aasta jooksul – see kõik on täiendav kasum!
Võta meiega ühendust: .a href="mailto:info@turundusproff.com"> info@turundusproff.com Me korraldame Sulle müüva kampaania! Parimat, Turundusproff.com PS. Tavaliselt üritatakse e-mail marketing valdkonnas müüa kolme eraldiseisvat teenust.  Esiteks: kampaania disain tunnihinna alusel. Teiseks: e-mail aadresside andmebaasi „rentimine“ fikseeritud summaga. Kolmandaks: e-mailide saatmise teenus tükihinna alusel. Kogumaksumus 15-25 tuhat krooni. Kuna omame töökindlat tehnilist lahendust ja väga suurt kogemust e-mail marketing kampaaniate teostamisel, oleme suutnud kõik need tegevused mahutada ühte, soodsasse, 6900 kroonisesse paketti! PPS. Et väärtuslikud kommertsteadaanded kaotsi ei läheks, optimeerime endi poolt välja saadetavad sõnumid läbima rämpspostifiltreid (testime reaalsete rämpspostifiltritega).
Kampaania korraldaja: www.turundusproff.com