Reklaami valmistaja reklaamib ennast spam kirjadega

——– Original Message ——–

Subject: Veebruari pakkumised – ainult 7 päeva!
Resent-Date: Tue, 17 Feb 2009 11:35:36 +0200 (EET)
Resent-From: uudiskiri-bounces@vipline.ee (Zemm)
Date: Tue, 17 Feb 2009 11:33:44 +0200 (EET)
From: Vipline <info@vipline.ee>
Reply-To: Vipline <info@vipline.ee>
To: uudiskiri@vipline.ee

Vipline wide-format printing solutions <!– body { SCROLLBAR-FACE-COLOR: black; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: black; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-BASE-COLOR: gray; FONT-SIZE: 11px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:normal; } table, tr, td { FONT-SIZE: 11px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:normal; } .content { FONT-SIZE: 11px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:normal; } .content A { FONT-SIZE: 11px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .content A:hover { FONT-SIZE: 11px; COLOR: d30900; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .top_menu { FONT-SIZE: 11px; COLOR: ffffff; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .top_menu A { FONT-SIZE: 11px; COLOR: ffffff; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .top_menu A:hover { FONT-SIZE: 11px; COLOR: ffcc00; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .front_menu { FONT-SIZE: 10px; COLOR: d30900; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .front_menu A { FONT-SIZE: 10px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .front_menu A:hover { FONT-SIZE: 10px; COLOR: d30900; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .li { COLOR: d30900; SIZE: 10px; } .copyright { FONT-SIZE: 10px; COLOR: ffffff; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:normal; } .copyright A { FONT-SIZE: 10px; COLOR: ffffff; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .copyright A:hover { FONT-SIZE: 10px; COLOR: ffcc00; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; TEXT-DECORATION: none; font-weight:bold; } .checkbox { width:15px; height:15px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; } .input { height:21px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; background-color: #faf7f7; background:url(’img/input.jpg’); background-repeat:repeat-x; FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: right; } .input_yellow { height:21px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; background-color: #fdf1a2; FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: right; } .textarea { height:100px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; background-color: #faf7f7; background:url(’img/textarea.jpg’); background-repeat:repeat-x; FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: left; SCROLLBAR-FACE-COLOR: white; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: white; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: black; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: white; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: white; SCROLLBAR-BASE-COLOR: gray; } .textarea_yellow { height:100px; border-top: 1px solid #dac5c5; border-left: 1px solid #dac5c5; border-right: 1px solid #dac5c5; border-bottom: 1px solid #dac5c5; background-color: #fdf1a2; FONT-SIZE: 12px; COLOR: black; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: left; SCROLLBAR-FACE-COLOR: white; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: dfcfcf; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: white; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: black; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: white; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: white; SCROLLBAR-BASE-COLOR: gray; } .button { height:21px; border-top: 0px solid #dac5c5; border-left: 0px solid #dac5c5; border-right: 0px solid #dac5c5; border-bottom: 0px solid #dac5c5; background-color:faf7f7; background-repeat:no-repeat; FONT-SIZE: 11px; COLOR: 966d6d; FONT-FAMILY: Arial, Verdana, Geneva, Helvetica, sans-serif; text-align: center; } hr { color: dac5c5; height:1px; } content img { border-top: 1px solid #804040; border-left: 1px solid #804040; border-right: 1px solid #804040; border-bottom: 1px solid #804040; } –>

.a href=”http://www.vipline.ee/index.php?nl&lang=rus&page=17″ target=”_blank”>по-русски
.a href=”http://www.vipline.ee/index.php?nl” target=”_blank”>

.a href=”http://www.vipline.ee/?folder=1&nl” target=”_blank”>

VEEBRUARI PARIM PAKKUMINE!
Hinnad stendidele kuni -70% ALL
Lisaks küsi kõige paremat pakkumist ka DIGITRÜKILE

PVC Banner (200dpi) – Hind alates 89 EEK/m2
PVC Kleebiskile (360dpi) – Hind alates 99 EEK/m2

HINNAD KEHTIVAD AINULT KUNI 25.02.2009

Lisainfo: .a href=”mailto:sales@vipline.ee”>sales@vipline.ee

.a href=”http://www.vipline.ee/?folder=1&nl” target=”_blank”>

Kui Te ei soovi enam saada meie sooduspakkumisi, saatke tühi kiri aadressil: .a href=”mailto:uudiskiri-unsubscribe@vipline.ee”>uudiskiri-unsubscribe@vipline.ee