Toiduhügieeni koolitus toidu käitlejatele
Koolitus on suunatud toidu käitlejatele, kes tegelevad toidu, toiduaine või toiduainete seguga, mis on mõeldud inimesele söögiks või joogiks töötlemata või töödeldud kujul.
KOOLITUSKAVA:
* Toiduhügieeni põhimõtted;
* Mikroorganismid, nende kasv ja paljunemist mõjutavad tegurid;
* Toiduainete kaudu levivad haigused;
* Toidu füüsikaline, keemiline, mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
* Toidu säilitamise viisid, temperatuuri kontroll;
* Puhastamine ja desinfitseerimine;
* Isiklik hügieen;
* Enesekontrolli põhimõtted;
* Toitu käsitlevad õigusaktid;
* Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeni nõuete täitmise eest.
NB! Koolitus vastab EV Toiduseaduse nõuetele ning Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määrusele mis puudutab toiduainete hügieeni!
KOOLITAJA: Kaja Rahu – mikrobioloogia ja toiduhügieeni lektor.
TOIMUMISAEG: 25. veebruar 2009; kell: 10.00 – 15.00
MAKSUMUS: 480.- kr + km (õppematerjal, loeng, test, kohvipaus, tunnistus)
KURSUSE TOIMUMISE KOHT: Kantri Hotell, Riia 195 Tartu
.a href=”http://www.nort.ee/index.php?lks=t2iendkoolitus&sid=80″>Soovin registreeruda
24-TUNNINE TÖÖTERVISHOIU- JA TÖÖOHUTUSALANE KOOLITUSKURSUS
SIHTGRUPP: tööandjad, töökeskkonnaspetsialistid, töökeskkonnavolinikud ja töökeskkonnanõukogu liikmed
ÕPETAME:
Üldnõuded töökeskkonnale
Töötervishoiu ja tööohutuse korraldus
Riskianalüüs
Töösuhteid käsitlevad õigusaktid; tööaeg, haldus-, distsiplinaar- ja kriminaalvastutus
Tuleohutus
Elektriohutus
Kursuse omandamise kontroll
TOIMUMISAEG: 2.-4. MÄRTS 2009
MAKSUMUS: 2600.- EEK + km
Kursusetasu sisaldab: õppematerjale, kohvipausi ja lõunasöögi.
KURSUSE TOIMUMISE KOHT: Kantri Hotell, Riia 195 Tartu
.a href=”http://www.nort.ee/index.php?lks=t2iendkoolitus&sid=42″>Soovin registreeruda
Info ja registreerimine:
Õppekeskus N.O.R.T
Tel. 7428000
Riia 195, Tartu
.a href=”http://www.nort.ee/”>www.nort.ee
.a href=”mailto:info@nort.ee”>info@nort.ee
.a href=”http://www.nort.ee/index.php?lks=t2iendkoolitus&sid=80″> |