Elu on võimalik ka ilma prillideta. Ja see on ilus elu! www.ksa.ee

< !DOCTYPE html PUBLIC “-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN” “http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd”>

Vabane prillidest! Sinu elu on seda väärt! Silmad korda 686 krooniga kuus. www.ksa.ee

Hea nägemine muudab elu lihtsamaks ja kvaliteetsemaks. Vabanemine prillidest maksab umbes sama palju kui uus roller, mobiiltelefon, televiisor või reis soojale maale. Mis on elus oluline, jääb igaühe enda valida, ent
686 krooni kuus muudab su maailma täielikult!

Oleme teinud üle 5000 protseduuri ja kõik inimesed väidavad nagu ühest suust, et see on olnud nende elu parim investeering!

Registreeru testidele telefonil 644 50 61 või .a href=”http://www.zuper.ee/click.php?click=ksa” target=”_blank”>www.ksa.ee.

Sinu tulevik on Sinu teha. Selgema tuleviku ja kirkama elu nimel teeb KSA Silmakeskus nüüd Sulle suurepärase pakkumise:


Matrix LASIK silmade laserprotseduur ja Gentle Touch* hinnaga
28 000 krooni (tavahind 31 000 kr)!
Printige see kiri välja, sest pakkumine kehtib kirja ettenäitamisel KSA Silmakeskuses.

*Gentle Touch on KSAs protseduuri ajal tehtav lisaprotseduur, mis muudab operatsioonijärgse taastumise patsiendile mugavamaks ja kiiremaks. Suurim eelis, mida patsiendid selle puhul välja toovad, on väiksem ebamugavus protseduuri ajal, kiirem taastumisaeg ning täppverevalumite puudumine silmavalgetel pärast laseroperatsiooni. Gentle Touchi tavahind on 3000 krooni.

Juhul kui Sa ei soovi saada infot ja reklaami erinevate toodete ja teenuste kohta, siis muuda ära oma hot.ee kasutajakonto seaded: Seaded > Partnerite pakkumised > Soovin saada infot erinevate toodete ja teenuste kohta.