spam: AHA Keskus

Received: from uudiskiri.ee (server.uudiskiri.ee [195.222.16.242])
by server.uudiskiri.ee
——– Original Message ——–

Subject: Targaks tahad saada?
Date: Tue, 21 Oct 2008 17:38:01 +0300
From: AHA Keskus <ahakeskus@gmail.com>
Reply-To: AHA Keskus <ahakeskus@gmail.com>
To:

Kas Teie asutuses peetakse oluliseks pidada töötajatega töövestlusi?

21. sajandil on vajadused juhile muutunud ning lisandunud on mitmeid uusi teadmisi ja oskusi, mida juht peab valdama. Üheks olulisemaks on juhil oskus viia läbi töövestlusi, mis on üks juhtimisinstrumente organisatsiooni arengu soodustamiseks. Töövestlus on juhi võimalus alluvaga avameelselt ning üksikasjalikult vestelda, püüdes välja selgitada ning ühendada töötaja potentsiaal ja ambitsioonid asutuse eesmärkidega.

Oskus töövestlust läbi viia ei tule aga iseenesest, vaid seda tuleb eelnevalt õppida ja harjutada. Õppida kuidas viia läbi kohanemis-, motivatsiooni-, arengu-, kriisi- ja lahkumisvestlusi nii, et need oleksid töötajat võimalikult toetavad ning mõistvad. Oluline on teada kuidas konkreetsetel vestlustel oma sõnumit moodustada, teemat arendada ning negatiivset sõnastust positiivseks tõlkida. Kui sellised töövestlused on asutuses jäänud unarusse, siis on viimane aeg need taaselustada.

Mõelge, kui tihti toimuvad sellised töövestlused Teie asutuses ning

kui hästi läbimõeldud need eelnevalt siiski on?

AHA keskus  kutsub Teid kursusele “Töövestlused juhtimises”, mis toimub 29. oktoobril. Kursuse  eesmärgiks on õpetada juhte nägema erinevaid rolle nõustamisel, harjutada nõustamise tehnikaid ning õpitakse ka kavandama ja läbiviima erinevaid töövestlusi.

Koolitajaks on psühholoog ning AHA Keskuse kaastreener Taimi Elenurm

Koolitus toimub Tallinnas, Pirita tee 20P-237, Laferme bürookeskuse õppeklassis

Koolituse hind on 2050 krooni + käibemaks. Hind sisaldab õppematerjale, lõunat ja kohvipause.

Täpsem kursuse info .a href=”http://uudiskiri.ee/pro/link.php?URL=aHR0cDovL3d3dy5haGFrZXNrdXMuZWUvY21zL2thbGVuZGVyL3ZpZXcvMjc1&Name=&EncryptedMemberID=Nzg4MjM%3D&CampaignID=24&CampaignStatisticsID=35&Demo=0&Email=k889k”>siin