Istikupotid, lillesibulad ja ringkäik aias. spämm

From: "klienditeavitus@aiasober.ee" <klienditeavitus@aiasober.ee>
Received: from webmail.zone.ee (localhost [127.0.0.1])
	by webmail.zone.ee

——– Original Message ——–

Subject: Istikupotid, lillesibulad ja ringkäik aias.
Resent-Date: Tue, 19 Aug 2008 12:29:28 +0300 (EEST)
Resent-From: uudiskiri-bounces@aiasober.ee (Zemm)
Date: Tue, 19 Aug 2008 12:27:33 +0300
From: klienditeavitus@aiasober.ee <klienditeavitus@aiasober.ee>
To: klienditeavitus@aiasober.ee <klienditeavitus@aiasober.ee>
Hea aia- ja taimesõber,
vanade istikupottide eest saab kingituse. Aiasõber saab korduskasutada Sinu jaoks tarbetuid istikupotte, mis on aja jooksul kogunenud panipaikadesse.
Kui oled külastamas meie aiandit, võta oma vanad, kuid veel terved plastist istikupotid kaasa ja meie kingime iga 20 toodud poti kohta Sulle ühe aed-päevaliilia ’Texas Sunlight’ kaheaastase istiku, mille tavahind on 45.-. Võtame vastu kõik terved plastist istikupotid suurusega 1,0 kuni 7 liitrit. ’Texas Sunlight’ on Eesti oludes üks vastupidavamaid ja kiirekasvulisemaid päevaliilia sorte, mis kannab õisi aasta-aastalt üha rikkalikumalt. Pilti saab vaadata ja lisainfot lugeda klõpsates lingil: .a href=”http://www.aiasober.ee/index.php?Shop=1&ID=464&Lang=est”>http://www.aiasober.ee/index.php?Shop=1&ID=464&Lang=est Selliselt säästval viisil toimides oleme Sinuga ka loodusesõbrad.
Lillesibulad on nüüd kohal ja neid saab nii tellida kui kohapeal osta. Nartsisside ja hüatsintide mugulaid võib kohe istutama hakata. Tulpide ja krookuste mahapanekuga võiks veel veidi oodata, kuni pinnas on jahtunud umbes 9 kraadini. Sortimendiga saab tutvuda aadressil .a href=”http://www.aiasober.ee/”>www.aiasober.ee
Ringkäik varasügiseses aias. Sel aastal saab viimast korda osaleda aiaringkäigul koos bioloog Saima Kaarnaga. Ringkäigud toimuvad pühapäeval 24.augustil algusega kell 11.00 ja esmaspäeval, 25.augustil algusega kell 17.30. Ringkäigud on tasuta ja toimuvad mainitud ajal mistahes ilma korral. Olenevalt huvist kestab üritus 1,5 kuni 2 tundi. Pildistamine ja filmimine on lubatud.
Suure huvi tõttu palume sel korral eelregistreeruda telefonil 551 0131 või 735 1278. Või e-posti teel: .a href=”mailto:aiasober@aiasober.ee”>aiasober@aiasober.ee Vajadusel korraldame lisaringkäigu. Gruppidel alates 10 inimest palume eraldi aeg kokku leppida helistades eeltoodud numbritel või e-kirja teel.
Kuidas meid leida info on kättesaadav aadressil: .a href=”http://www.aiasober.ee/index.php?Menu=7&Lang=est”>http://www.aiasober.ee/index.php?Menu=7&Lang=est
Meeleolukat suvelõppu soovides,
Aiasõber.

Vabandame, kui meie kiri Teid häiris. Teie e-mail on saadud avalikest allikatest. Kui Te ei soovi edaspidi meilt uudiskirju saada, siis palun saatke kiri aadressile aiasober@aiasober.ee kirjutades subjekti reale: EEMALDA