IK Speditori veokid transpordi teenus

Received: from fcl.ik.ee (fcl.ik.ee [192.168.2.10])
by linux.ik.ee (Postfix)

——– Original Message ——–

Subject: Kümme aastat kavaliteetset transporditeenust Eesti turul!
Date: Fri, 28 Apr 2006 18:03:04 +0300
From: Janek Kask <Janek.Kask@ikspeditor.com>
To:

Kampaaniahinnad osakoormate vedudele Saksamaa tööstuspiirkonnast

Kallis klient, partner, meil on rõõm teatada, et IK Speditor saab tänavu kümne aastaseks! Oleme kogunud väärika kogemustepagasi, mis on kliendi rahulolu näol kergesti hinnatav.

Kampaaniahinnad osakoormate vedudele Saksamaa tööstuspiirkonnast!

Üks suundadest, millega oleme tegelenud alates 1996. aastast, on Saksamaa.

Saksaamaa tööstuspiirkonnas Wuppertalis (D-42279) asub IK Speditor’i koostööpartneri L.W. Cretschmar GmbH & Co terminal , läbi mille kaupu konsolideerides on meie haardeulatuses suurem osa mandri – Euroopast.

Väikekaupade vedu läbi Wuppertalis asuva terminali on süsteemne ning kliendile taskukohane.

Saksamaa on hetkel intensiivseim kaubaveosuund, kus iganädalaselt laeb kaupu kümmekond IK Speditori veokit. Suuremate kaubakoguste puhul suunatakse treiler otse laadimispaika, seega võib kaup jõuda sihtkohta ilma ümberlaadimisteta. Väikesed kaubakogused toimetatakse meie partneri poolt nädala jooksul Wuppertalis asuvasse terminali , kust  meie autod laevad kaupu Eestisse igal reedel. Kaubad saabuvad Eestisse ja mujale Baltikumi järgmise nädala esimesel poolel (esmaspäeviti– teisipäeviti). Samal põhimõttel toimib teenus ka ekspordisuunal. Viimane tellimuse esitamise tähtaeg on soovitavalt hiljemalt neljapäeva ennelõunal, kuid võimaluse piires oleme täitnud ka tellimusi Saksamaalt laadimiseks, mis on laekunud neljapäeva õhtul või isegi reedel.

Meie partner Saksamaal: www.cretschmarcargo.de

Hinnapäringud:

info@ikspeditor.com

www.ikspeditor.com