spam Ruta Uibo või Ruta kelu

v
Received: from KYLLI (84-50-91-134-dsl.kjj.estpak.ee [84.50.91.134])
by Relayhost1.neti.ee
v

——– Original Message ——–

Subject: Mõnikord on parem õppida varem
Date: Fri, 17 Mar 2006 13:09:02 +0200
From: Ruta <ruta@myntgrupp.ee>
To:

.a href=”http://www.myntgrupp.ee/” target=”_top”>

Projekti Eestimaa Uhkus raames autasustati 2005 aasta lõpus inimesi, kes olid korda saatnud midagi ilusat ja kangelaslikku. Autasu pälvisid ka kolm meest, kes aitasid elule tagasi viljasalves vilja alla mattunud poisi. Oskusi, mida neil meestel sellega toime tulemiseks vaja läks, oleks väga vaja meile kõigile.

Viljasalve ei vajuta just tihti, kuid südameseiskus tekib näiteks ka lämbumisel, uppumisel, infarkti tagajärjel. Eesti on aga südame-veresoonkonna haigustesse surevuselt maailmas esikohal.

Igal aastal sureb või invaliidistub 600-800 inimest, kes kiire abi korral võiksid edasi elada täisväärtuslikku elu. Enamasti me ei saagi kunagi teada, et kui me oleksime tegutsenud, siis oleks kiirabil olnud võimalus päästa.

Kas tasub enese ette valmistamisega oodata seni, kui on juba liialt hilja? Aitame Teil saada selgeks võtted, mida on vaja teada, et kiirabil oleks veel võimalus aidata!

Ka .a href=”http://trip.rk.ee/cgi-bin/thw?$%7bBASE%7d=akt&$%7bOOHTML%7d=rtd&ID=%27SOMm_RTL_2000,_136,_2157%27″>tööseadusandlus nõuab, et töökohtades oleksid esmaabiõppe läbinud inimesed. Pakume Teile võimalust saata oma töötajad Esmaabi põhikursustele.

Esmaabi põhikursus

(küsi ka täiendõppe kohta)

Toimumise aeg: 29.-30.03.2006 / (firmasiseselt vastavalt kokkuleppele)

Toimumise koht: hotell Dzingel, Männiku tee 86, Tallinn – firmasisesel koolitusel vastavalt kliendi soovile

Kestus: 16 akad. tundi, 2 täistööpäeva (algus kell 9.00)

Korraldaja: Münt Grupp OÜ koolitusosakond Rahvakoolitus ELU

Lektorid: Mare Liiger või Margit Pärn (end. Levit) + abiõpetajad

Kursuse eesmärk on anda inimesele põhiteadmised sellest, kuidas päästa kannatanu elu õnnetusjuhtumite ja eluohtlike haigusseisundite korral. Kuna lektoriteks on kiirabitöötajad, siis teavad nad täpselt, millised on need situatsioonid ja olukorrad, kus kiire tegutsemine on elutähtis – eks teavad ja nemad kõige paremini, millal abi hiljaks on jäänud.

Käsitletavad teemad:

• õnnetusolukorra hindamine,
• kuidas tegutseda õnnetusolukorras ja kutsuda abi,
• elustamine,
• verejooksu peatamine,
• sidumine,
• ðokis kannatanu abistamine,
• esmaabi haavade, luumurdude, liigesevigastuste, põletuste, mürgituste,

kuuma- ja külmakahjustuste ning äkkhaigestumiste korral,
• teadvuse kaotanud inimese abistamine.

Esmaabi põhikursustel omandatud teadmisi on vajalik värskendada iga 3 aasta tagant.

Teie investeering: 975 krooni (hind sisaldab käibemaksu)

Hind sisaldab: toimivat ning kasulikku koolitust, Tööinspektsiooni ja ARK-i poolt aktsepteeritavat tunnistust, trükitud materjale.

Registreerumine: Palume saata osalejate nimed ja isikukoodid koos ettevõtte kontaktandmetega (ettevõtte nimi, aadress, kontaktisiku nimi, telefon, e-post) aadressil .a href=”mailto:ruta@rkelu.ee”>ruta@rkelu.ee. Tasumine toimub arve alusel.

Lisaiinfo: 56 66 3137, Ruta Uibo

Tee kingitus endale või oma asutuse töötajatele: aita säilitada elu!

Koolituse käigus tutvustame ka mõningaid tooteid, mida meilt osta on võimalik: .a href=”http://www.myntgrupp.ee/”>www.myntgrupp.ee

Lugege põhjustest, miks esmaabi andmise oskus on oluline: .a href=”http://www.myntgrupp.ee/sisu.php?leht=artikkel1″>http://www.myntgrupp.ee/sisu.php?leht=artikkel1

Pakkumistest loobumiseks saatke vastus LOOBUN aadressilt, mille soovite meie potensiaalsete klientide nimekirjast kustutada.

v